kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
Hikaye Ekle

[Python] İllimuna İnterface [ Özel Kodlanmış Dosyalar ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan recep7878
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

game/src kısmını ben sökmüştüm aslında. hdd bad sector verince garantiye gönderdim kalan kısımları sökemedim eğer ben client ile pack kısmını sökerim diyorsan atayım dosyayı

python kısmnıda biz söktük :D client kaldı o zaman :D

Kanıt olarak eklersiniz ve karakter menüsü için windows.dds paylaşmadıkları için yapacak birşey yok ElitePvp'de paylaşırlarsa devamını eklersiniz iyi forumlar.

VE7JVj.jpg

Son düzenleme:
dqkHd.png

Arkadaşlar King Sora'nın epvp'de paylaşmış olduğu dosyalardır. (Yiğidi öldür hakkını yeme)
Yaklaşık 1 kaç senedir paylaşılmış olmasına rağmen kimse yararlanamadığının farkına vardım. (Uğraşmak istememelerinin farkına :D )
taskbar ve tüm yerlerin Kodlaması değilde kodlarının derlenmesi bana aittir.
Hata ile karşılaşmanız mümkün değildir.
İsteyen olur ise dosyaları parçalayabilirim mesela lonca ekranını almak isteyen olursa lonca ekranı ayrı envanter ayrı arkadaşlar yeri ayrı şekilde herkez istediği yeri kullanır.
Dosya içerisinde anlatım mevcut.

Resimler :
IP9Eh.jpg

QWd5b.png

5n4yf.png

Kawve.png

j9dYe.png

ju27d.png

İndir :
V.T :

İyi Forumlar

çok eksik bu

Kanıt olarak eklersiniz ve karakter menüsü için windows.dds paylaşmadıkları için yapacak birşey yok ElitePvp'de paylaşırlarsa devamını eklersiniz iyi forumlar.

VE7JVj.jpg

Bu sistemin windows.dds ile isi yok bu tamamen ui.py ile alakali bende var kullaniyorum cok hos sadece ui.py yapsaniz zaten lonca ekrani karakter ekrani sorunsuz sekilde calisicaktir.

Yakinda ben bunu tamamen vegas in kodlamasiyla paylasicagimelimde vagasin kodladigi var ama hazir oyuzden biraz uzun surebilir anlatimli yapicam ,he bide bu taskbar calismasi icin src taraflida kod yaziliyomus galiba onuda bulursam yazarim konuya herkeze iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri