- Konular
- 1,007
- Reaksiyon Skoru
- 167
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 218
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
[FONT=&]P.E.K.K.A, yavru ejderha, büyücü, iskeletler, okçular, binici, alev topu, mızraklı goblinler[/FONT]
[FONT=&]farketmişseniz eğer bu bir savunma destesi gibidir fakat tek bir ince noktası şudur..[/FONT]
[FONT=&]son bir dakika içinde sizi sıfırdan 3 taç aldırabilir. Pekkamızı koyduktan sonra son bir dakika içinde ardından büyücü ya da ejderha ve ya ikisini birden koyarsanız garanti bir taç alıyorsunuz emin olabilirsiniz, diğer kartlarımızı destek kartlarımız pekkamızı korumak için veya diğer taraftan gelen saldırıları korumak için kullanabiliriz [/FONT][FONT=&]ben bu taktik ile 1200 kupada iken kendi klanımdaki 2100 kupadaki adamı ellerinde olan muhteşem ötesi kartlara rağmen onlarca kez alt ettim. [/FONT]
[FONT=&]farketmişseniz eğer bu bir savunma destesi gibidir fakat tek bir ince noktası şudur..[/FONT]
[FONT=&]son bir dakika içinde sizi sıfırdan 3 taç aldırabilir. Pekkamızı koyduktan sonra son bir dakika içinde ardından büyücü ya da ejderha ve ya ikisini birden koyarsanız garanti bir taç alıyorsunuz emin olabilirsiniz, diğer kartlarımızı destek kartlarımız pekkamızı korumak için veya diğer taraftan gelen saldırıları korumak için kullanabiliriz [/FONT][FONT=&]ben bu taktik ile 1200 kupada iken kendi klanımdaki 2100 kupadaki adamı ellerinde olan muhteşem ötesi kartlara rağmen onlarca kez alt ettim. [/FONT]
Son düzenleme:
- Konular
- 1,007
- Reaksiyon Skoru
- 167
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 218
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
GÜNCEL
- Konular
- 4,504
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 27d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 7,257
- Altın Konu
- 60
- Başarım Puanı
- 487
- MmoLira
- 924
- DevLira
- 0
Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)