- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadașlar size bugün coder ve ego sahibi olmanın tarifini veriyorum uygulayın kesin sonuç kodersiniz 
Malzemeler,
1 adet Full devshenn Files Yani Metin2Service Files.
1 Adet Villa Kușaklı Files
1 Adet Evilshow Files
3 veya 4 Adette Forumdan Bilgili Arkadaș.
Yapılıș,
Metin2Service ve Evilshow Fileslerden sistemleri söküyorsunuz bu sistemleri sonra villa filese ekliyorsunuz.
Sonra 4 adet arkadaștan forumda olmayan ama onlarda olan fix aliyorsunuz.
Daha sonrada forumda metin2serviceden cektiginiz bir kac fixi forumda paylasiyorsunuz ustune birde files + sistem satisi evet artik siz kodersiniz
ama egonuz hala yok merak etmeyin egonuzda olucak kullandiginiz files kendinizinmis gibi gösterip villaya evilshowa metin2service fileslerine sallıyorsunuz son olarak sizden küçük bir fonksiyon olsada insanlara yardım etmiyorsunuz ve tebrikler! Artık hem coder hemde egolusunuz.
Hayırlı İșler 😎

Malzemeler,
1 adet Full devshenn Files Yani Metin2Service Files.
1 Adet Villa Kușaklı Files
1 Adet Evilshow Files
3 veya 4 Adette Forumdan Bilgili Arkadaș.
Yapılıș,
Metin2Service ve Evilshow Fileslerden sistemleri söküyorsunuz bu sistemleri sonra villa filese ekliyorsunuz.
Sonra 4 adet arkadaștan forumda olmayan ama onlarda olan fix aliyorsunuz.
Daha sonrada forumda metin2serviceden cektiginiz bir kac fixi forumda paylasiyorsunuz ustune birde files + sistem satisi evet artik siz kodersiniz
ama egonuz hala yok merak etmeyin egonuzda olucak kullandiginiz files kendinizinmis gibi gösterip villaya evilshowa metin2service fileslerine sallıyorsunuz son olarak sizden küçük bir fonksiyon olsada insanlara yardım etmiyorsunuz ve tebrikler! Artık hem coder hemde egolusunuz.Hayırlı İșler 😎
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...