HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
oguz kendını bır zannedıyorsun ama sende mılletın capulcusuydun mılletten sıstem dılendıgın anlar yada o sıstemlerı kendı adına paylastıgın anlar yada sıstem satın alım fılese ekleyım sattıgın anlar yada forumda fıles paylascakdık full + fullgene sonuc husran belkı kod bılgın var madem 1000 kazanıyorsun işine bak mılletı dolandırma burda hayırlı ılser
noot
bu fılesı kullanmayın benden soylemesı
Sende zamaninda benden sistem yalvardigina gore capulcunun capulcusu oluyorsun WTF ? dünkü ne ara kokar oldunuz noldu files satıÈlarına iÈ mi koydum hadi git bir kuÈakla of shopun buglarını çöz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
files komple bana ve ortağım utkuya ait bide utanmadan tilki files yazıyorsunuz client markmt2 altyapılı gerisi bize ait. @Pelin Melek Aslan;
scale[yx].x = fScaleX;
bil bakalım bu ne ?
ve yerini bil karaca
Bana burda kod bilgin varmis gibi artistlik etme varsa cesaretij kapisalim bebegim ?
seni tum foruma rezil ederim.d madem bilgin var kapisalim .d.dfiles komple bana ve ortağım utkuya ait bide utanmadan tilki files yazıyorsunuz client markmt2 altyapılı gerisi bize ait. @Pelin Melek Aslan;
Game utkunun zaten ama mysql sizin degil gamedede yapilan degisikleri kendinde gorebilirsin bos yapma uzun lafin kisasi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)