SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Tılkı server files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beratburak01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ben olsam senin yerinde bunların ağzına düşmemek için soruceleri paylaşırım + güncelleme getirir yeminle hepsinin çenesi kapanır. şimdi diceksin source için seni gaza getiriyor dicekler alakası yok daha nice filesler var elimde :)

hem ücretli bir files hemde kendi üzerinde offline shop vb herşey ekledi düzenledi birde source mi istiyorsun haykırdım şuan kendi emeklerinizle yapın yapamıyorsan sourceli files al 500-600 gibi miktara

Dipnot: Herşeyi Beleşlikten Beklemiş Oyüzden Yazdım

hem ücretli bir files hemde kendi üzerinde offline shop vb herşey ekledi düzenledi birde source mi istiyorsun haykırdım şuan kendi emeklerinizle yapın yapamıyorsan sourceli files al 500-600 gibi miktara

Dipnot: Herşeyi Beleşlikten Beklemiş Oyüzden Yazdım
Ucretlide sadece game var oda oynanmis game ibo komple ucretli files degil sadece game ucretli oda revizyona girmis bir game
neyse tartışmaya değmessin,kendi filesinmiş gibi övünmeye devam et bu şekilde bilgili olmassın sadece gözükürsün.

Tartisma yaraticak konu yok zaten ben soyluyorum zaten filesin gamesi sadece sizin source bana ait mysqlda hasana ait ama oturtasiya kadar dunyanin sorunu cektim gelipte benim filesim diyemezsin benim alt yapim dersin onada bisi demem.

Ucretlide sadece game var oda oynanmis game ibo komple ucretli files degil sadece game ucretli oda revizyona girmis bir game

Tartisma yaraticak konu yok zaten ben soyluyorum zaten filesin gamesi sadece sizin source bana ait mysqlda hasana ait ama oturtasiya kadar dunyanin sorunu cektim gelipte benim filesim diyemezsin benim alt yapim dersin onada bisi demem.
:D olum pack bana ait zaten login ekranından tut hızlı menüsüne escsine kadar düzenledim mysql hasanın oldugunu nerden çıkarıyosun boyutlarını karşılaştırdım aynı bir game source uydurmuşsun kendini coder ilan etmişsin halbuki egodan başka bişey yok sende kendini başkasının gözünden görsen kendinden utanırsın emin ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri