tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Windows 8.1 kurulumu driver hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bestcafe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 579

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamun aleyküm. Dün windows 8.1 64 bit 4gb küsür bir iso dosyası indirdim. İçeriği Şöyle;

Bunu masaüstünde klasöre çıkardım ve Windows 7 USB DVD Download Tool kullanarak biçimlendirilmiş boş 16gb usb ye yükledim.

Daha sonra bilgisayarımı yeniden başlatıp BIOS'a girdim. Gelişmiş ayarlardan boot1 e USB flash'ı seçtim secure boot kapattım sata ayarlarını kontrol ettim. BIOS tan çıkıp boot menüden usb yi seçtim ve windows 8.1 kurulumu başladı. Ülke dil klavye vs. seçtim tamam'a tıkladım Şimdi Kur'a tıkladım ve Sürücü Hatası aldım

Bu durumda yapılması gereken şeyler, sata ayarları anakart sürümü falan. internette okudum ne yaptıysam burayı bi türlü geçemedim. Anakartımın modeli ve bios sürümü ;

Anakart sürücüsü casper'in kendi sitesinde aramayla bulamadım. Daha doğrusu nasıl bulacağımı bilmiyorum. SATA ayarını kontrol ettim IDE değildi önerilen şeydi adını unuttum ama yinede sorun çözülmedi. Yükleme esnasında aradığı sürücü nasıl birşey? neyin sürücüsünü arıyor? iso'nun içinde yokmuydu? ne yapmam gerekiyor? windows 7 ultimate kullanıyorum ve 8.1 geçmek istiyorum. Ayrıca format esnasında depo silinmeyecek sadece C silinecek. Bu sorunun çözümünü bilen, herşeyi ile birlikte açıklarsa çok sevinirim. iyi forumlar

Sorun sata veya ıde olmasından kaynaklı değil disk türünü MBR olarak değiştirmen gerekli MBR ise tam dersini yapman lazım bunuda format ekranında konsolu açarak yapabilirsin biraz araştırırsan dediğim şekilde bilgi edinip yapabilirsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri