mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Ok Çantası Sistemi 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hashirama Senju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 94
  • Görüntüleme Görüntüleme 20K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İşine Yaradıysa Ne Mutlu Bana Kardeşim. Ufak Bir Bilgi Sadece Gm Koduyla Meselesini Tam Anlayamadım Biraz Daha Açarsan Yardımcı Olucağım Hocam

işte aradığım cevap bu dostum lanet olsun hepinize adam işini biliyor lanet olsun içimdeki hayvan sevgisine bende 2 saat yuva 3'e sayı koyuyom :D
hepinize teşekkürler saolun arkadaşlar.

Turkmmo Flood Engelleme

bi dk ya peki bunları gm koduyla cagırınca süre gelmesini nasıl ayarlıcaz baktım bazı itemlerde düzgün süreyle geliyor. :(

sorun kodlarda bir hatadandır. herhalde çözünce yazarım :D
2 gündür bakamıyorum sourceye darlandım artık :D

0.1 - Bugfix: cannot find table by vnum: number.
0.2 - Adapted for Costume Weapon System (If you wear an costume bow the system will work properly). Changes in: \\Client\\UserInterface\\InstanceBase.cpp , \\Server\\Game\\src\\item.cpp
0.3 - Added sound when attack with unlimited arrow. Changes in: \\Client\\pack\\sound & \\Client\\pack\\sound2 .

changelox da yapılan değişikliklermi yazıyo yapcağımız şeylermi

0.1 - Bugfix: cannot find table by vnum: number.
0.2 - Adapted for Costume Weapon System (If you wear an costume bow the system will work properly). Changes in: \\Client\\UserInterface\\InstanceBase.cpp , \\Server\\Game\\src\\item.cpp
0.3 - Added sound when attack with unlimited arrow. Changes in: \\Client\\pack\\sound & \\Client\\pack\\sound2 .

changelox da yapılan değişikliklermi yazıyo yapcağımız şeylermi
içinde olan fixler yazıyor. orda bunlar şunlar var diyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri