HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar buyurun hazırladığım temanın .psd dosyasından bir görsel. Bunu .psd dosyası ile paylaşmayacağım. @Arcface; @DoritosMan; @serialci; @xHamBeyLoRDx;
Görüşlerinizi alabilir miyim
Tasarladığım Tema :
Görüşlerinizi alabilir miyim

Tasarladığım Tema :
Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok güzel olmuş. Kardeşim 
Ama şu açıklama yazılarının yazıldığı yerdeki kan galiba onlar onları azaltsan daha hoş olur bence.
Ya da saydamlığını düşürebilirsin.

Ama şu açıklama yazılarının yazıldığı yerdeki kan galiba onlar onları azaltsan daha hoş olur bence.

Çok güzel olmuş. Kardeşim
Yorumun için teşekkürler
Onlar kan değil aslında lav sıçrama efekti vermek istedim fakat biraz fazla kaçtı dediğin gibi .psd dosyasında da lavların olduğu efekt ile bir altındaki katmanı birleştirmişim o katmanın aynısını tekrar yapıp yerine koymam lazım ama bayağı bir vakit harcadım bugün bunun için
Şuan açıkcası bunaldım. Yarın hallederim en kötü 
Eline sağlık![]()
Teşekkür ederim
.php bilgim şuan bunu mhms e göre veya ayrıca kodlamak için yetersiz eğer isterseniz .psd dosyasını atabilirim size forumda paylaşabiliriz.Gayet başarılı. Eline sağlık.![]()
Yorumun için teşekkürler

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)