mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 Lava Theme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PracTicLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar buyurun hazırladığım temanın .psd dosyasından bir görsel. Bunu .psd dosyası ile paylaşmayacağım. @Arcface; @DoritosMan; @serialci; @xHamBeyLoRDx;

Görüşlerinizi alabilir miyim :)

Tasarladığım Tema :

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok güzel olmuş. Kardeşim :)
Ama şu açıklama yazılarının yazıldığı yerdeki kan galiba onlar onları azaltsan daha hoş olur bence. :)
Ya da saydamlığını düşürebilirsin. :)

Çok güzel olmuş. Kardeşim :)
Ama şu açıklama yazılarının yazıldığı yerdeki kan galiba onlar onları azaltsan daha hoş olur bence. :)
Ya da saydamlığını düşürebilirsin. :)

Yorumun için teşekkürler :) Onlar kan değil aslında lav sıçrama efekti vermek istedim fakat biraz fazla kaçtı dediğin gibi .psd dosyasında da lavların olduğu efekt ile bir altındaki katmanı birleştirmişim o katmanın aynısını tekrar yapıp yerine koymam lazım ama bayağı bir vakit harcadım bugün bunun için :D Şuan açıkcası bunaldım. Yarın hallederim en kötü :D

Eline sağlık :)

Teşekkür ederim :) .php bilgim şuan bunu mhms e göre veya ayrıca kodlamak için yetersiz eğer isterseniz .psd dosyasını atabilirim size forumda paylaşabiliriz.

Gayet başarılı. Eline sağlık. :)

Yorumun için teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri