Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Yeni Auto Pack Tasarımı // Psd İle Birlikte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PracTicLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PracTicLe

I was the lightning before the thunder.
Fahri Üye
TM Üye
Konular
709
Online süresi
13h 5m
Reaksiyon Skoru
1,248
Altın Konu
1
TM Yaşı
15 Yıl 24 Gün
Başarım Puanı
294
MmoLira
233
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar yeni bir auto pack tasarımı hazırladım. Logo nun .psd dosyasına BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

1NZ9XN.png

Son düzenleme:
@PracTicLe; Kendini geliştiriyorsun güzel tasarım olmuş eline sağlık birde konu ile ilgili değil picart gibi hazır temaların sadece tasarımlarını değiştirip ücretli satan kişilerle muhattap bile olma boşver kendi kafalarına göre yaşasınlar sen canını sıkma deymez uğrastığına deymez ayriyetten hazır tema kullanıp tasarımı değiştirerek satması normal birşey forum'da ücretli tema satanların nerden baksan %80'i öyledir o yüzden birini engellesen diğeri çıkar o yüzden boşver sen gelişmene bak keyfine bak hadi allaha emanet ol :) Canınıda sıkma diyologa girmişşin gördüm picart'la kimsenin arkasından konuşmayıda sevmem o yüzden direk burdan yazdım yoksa özel'dende mesaj atabilirdim. Bu sadece picart değil ben genelleme olarak durumdan bahsediyorum bil yani engel olamazsın bitmezler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@PracTicLe; Kendini geliştiriyorsun güzel tasarım olmuş eline sağlık birde konu ile ilgili değil picart gibi hazır temaların sadece tasarımlarını değiştirip ücretli satan kişilerle muhattap bile olma boşver kendi kafalarına göre yaşasınlar sen canını sıkma deymez uğrastığına deymez ayriyetten hazır tema kullanıp tasarımı değiştirerek satması normal birşey forum'da ücretli tema satanların nerden baksan %80'i öyledir o yüzden birini engellesen diğeri çıkar o yüzden boşver sen gelişmene bak keyfine bak hadi allaha emanet ol :) Canınıda sıkma diyologa girmişşin gördüm picart'la kimsenin arkasından konuşmayıda sevmem o yüzden direk burdan yazdım yoksa özel'dende mesaj atabilirdim. Bu sadece picart değil ben genelleme olarak durumdan bahsediyorum bil yani engel olamazsın bitmezler.

Uğraşmaya değmez tabi ki fakat insanları kandırmalarına warezdeki temaları satmalarına da müsade etmemek lazım :)

Bu arada teşekkür ederim yorumun için geri dönmeni bekliyoruz ;)

Uğraşmaya değmez tabi ki fakat insanları kandırmalarına warezdeki temaları satmalarına da müsade etmemek lazım :)

Bu arada teşekkür ederim yorumun için geri dönmeni bekliyoruz ;)

Dönecektim ama crazyalkan'ın lafların'dan sonra bilmiyorum olmayacak gibi boşver yani :) baya geliştiriyosun kendini böyle tam gaz devam

Dönecektim ama crazyalkan'ın lafların'dan sonra bilmiyorum olmayacak gibi boşver yani :) baya geliştiriyosun kendini böyle tam gaz devam

Teşekkür ederim :) Öğreniyoruz yavaş yavaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri