- Konular
- 709
- Online süresi
- 13h 5m
- Reaksiyon Skoru
- 1,248
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 294
- MmoLira
- 233
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar yeni bir auto pack tasarımı hazırladım. Logo nun .psd dosyasına BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.
Son düzenleme:
- Konular
- 145
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 24d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 501
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 234
- MmoLira
- 4,301
- DevLira
- 28
@PracTicLe; Kendini geliştiriyorsun güzel tasarım olmuş eline sağlık birde konu ile ilgili değil picart gibi hazır temaların sadece tasarımlarını değiştirip ücretli satan kişilerle muhattap bile olma boşver kendi kafalarına göre yaşasınlar sen canını sıkma deymez uğrastığına deymez ayriyetten hazır tema kullanıp tasarımı değiştirerek satması normal birşey forum'da ücretli tema satanların nerden baksan %80'i öyledir o yüzden birini engellesen diğeri çıkar o yüzden boşver sen gelişmene bak keyfine bak hadi allaha emanet ol
Canınıda sıkma diyologa girmişşin gördüm picart'la kimsenin arkasından konuşmayıda sevmem o yüzden direk burdan yazdım yoksa özel'dende mesaj atabilirdim. Bu sadece picart değil ben genelleme olarak durumdan bahsediyorum bil yani engel olamazsın bitmezler.
Canınıda sıkma diyologa girmişşin gördüm picart'la kimsenin arkasından konuşmayıda sevmem o yüzden direk burdan yazdım yoksa özel'dende mesaj atabilirdim. Bu sadece picart değil ben genelleme olarak durumdan bahsediyorum bil yani engel olamazsın bitmezler.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 709
- Online süresi
- 13h 5m
- Reaksiyon Skoru
- 1,248
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 294
- MmoLira
- 233
- DevLira
- 0
@PracTicLe; Kendini geliştiriyorsun güzel tasarım olmuş eline sağlık birde konu ile ilgili değil picart gibi hazır temaların sadece tasarımlarını değiştirip ücretli satan kişilerle muhattap bile olma boşver kendi kafalarına göre yaşasınlar sen canını sıkma deymez uğrastığına deymez ayriyetten hazır tema kullanıp tasarımı değiştirerek satması normal birşey forum'da ücretli tema satanların nerden baksan %80'i öyledir o yüzden birini engellesen diğeri çıkar o yüzden boşver sen gelişmene bak keyfine bak hadi allaha emanet olCanınıda sıkma diyologa girmişşin gördüm picart'la kimsenin arkasından konuşmayıda sevmem o yüzden direk burdan yazdım yoksa özel'dende mesaj atabilirdim. Bu sadece picart değil ben genelleme olarak durumdan bahsediyorum bil yani engel olamazsın bitmezler.
Uğraşmaya değmez tabi ki fakat insanları kandırmalarına warezdeki temaları satmalarına da müsade etmemek lazım

Bu arada teşekkür ederim yorumun için geri dönmeni bekliyoruz

- Konular
- 145
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 24d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 501
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 234
- MmoLira
- 4,301
- DevLira
- 28
Uğraşmaya değmez tabi ki fakat insanları kandırmalarına warezdeki temaları satmalarına da müsade etmemek lazım
Bu arada teşekkür ederim yorumun için geri dönmeni bekliyoruz![]()
Dönecektim ama crazyalkan'ın lafların'dan sonra bilmiyorum olmayacak gibi boşver yani
baya geliştiriyosun kendini böyle tam gaz devam- Katılım
- 27 May 2011
- Konular
- 709
- Online süresi
- 13h 5m
- Reaksiyon Skoru
- 1,248
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 294
- MmoLira
- 233
- DevLira
- 0
Dönecektim ama crazyalkan'ın lafların'dan sonra bilmiyorum olmayacak gibi boşver yanibaya geliştiriyosun kendini böyle tam gaz devam
Teşekkür ederim
Öğreniyoruz yavaş yavaş.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)