HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şimdi buton yaparken butonun uygunluğunu test etmenin çok basit ve etkili bir yöntemim var 
Butonu belli ölçülerde küçültüp okunabilirliğine bakmak.
%75 küçültüldüğünde böyle gözüküyor.
Okunmasında -renk körü olmama rağmen- bir sıkıntı yok fakat buton diklemesine biraz geniş kaçmış gibi duruyor.Böyle de güzel ama bir de biraz kısaltarak denemeni de isterim
Onun dışında gayet hoşuma gitti
İyi iş!

Butonu belli ölçülerde küçültüp okunabilirliğine bakmak.
Okunmasında -renk körü olmama rağmen- bir sıkıntı yok fakat buton diklemesine biraz geniş kaçmış gibi duruyor.Böyle de güzel ama bir de biraz kısaltarak denemeni de isterim

Onun dışında gayet hoşuma gitti
İyi iş!
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere bir kısmını kendim çizdiğim bir kısmınıda hazır vektörel çizimlerden oluşturmuş olduğum button çalışmasını sunacağım![]()
Eğer ilgi görürse .psd dosyasını paylaşmayı düşünüyorum. Buyrun ;
@Arcface; @dazu; @serialci; @xHamBeyLoRDx; @DoritosMan; yorumlarınızı alabilir miyim acaba?
Güneş, bir de butonun üstünde ve alt kısmında bulunan hilal tarzı şekiller varya onları kaldırıp denesen öyle de güzel durabilir. Onlar fazlalık gibi duruyor sanki veya küçültebilirsin.
Güneş, bir de butonun üstünde ve alt kısmında bulunan hilal tarzı şekiller varya onları kaldırıp denesen öyle de güzel durabilir. Onlar fazlalık gibi duruyor sanki veya küçültebilirsin.
Bu .png nin boyutu zaten button olarak kullanılmaya pek uygun değil resim küçülünce onlarda küçülür diye düşünmüştüm
Ama denerim o şekilde de.Turkmmo Flood Engelleme
Paint ile yapılacak türden ama seviyene göre gayet iyi yaşına görede
Seni başarılı tatlı şey
Böyle yorumlar yapmadan önce senide görelim. Yanlız internetten bulduğun (ç)alıntı paylaşımlar ile değil. .psd dosyası ile birlikte sana ait olan paylaşımlardan bahsediyorum. Hadi iyi forumlar. Konuyu boş yere kirletme

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)