Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Button Çalışması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PracTicLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere bir kısmını kendim çizdiğim bir kısmınıda hazır vektörel çizimlerden oluşturmuş olduğum button çalışmasını sunacağım :)

Eğer ilgi görürse .psd dosyasını paylaşmayı düşünüyorum. Buyrun ;
@Arcface; @dazu; @serialci; @xHamBeyLoRDx; @DoritosMan; yorumlarınızı alabilir miyim acaba :) ?

XdlQO6.png

by9zNV.png
Uzmanlık hayırlı olsun güzel olmuş gayet eline sağlık forumu bıraktım ama arada girip bakıyorum cevap vermesem ayıp olurdu

Paint ile yapılacak türden ama seviyene göre gayet iyi yaşına görede
Bak forum'da konu kirletmek üzerine üstüne tanımam ama tasarım yaparken bunun ne yaşla alakası vardır nede seviye ile
yeteneğin var ise yaparsın sen böyle boş yorumların ile bu tür emek veren insanların heveslerini kıramazsın.
Biraz olgun davran bak fazla değil senden düzgün bir insan ol istemiyorum çünkü beceremezsin ama biraz zorla kendini olgun davran bir insan ile aranda bir mevzu var ise bunu onunla konuşarak cöz gereksiz yorumlar atarak değil forumu bırakmış olabilirim ama senin gibi çapulculara bırakmadım. Kendine gel birine laf etmeden önce ondan iyi ol ki konuşmaya hakkın olsun
ben şimdiye kadar forum'da kimse ile tartışmadım diyologa'da girmedim. Çok istiyosan gel girelim ama turkmmo'da değil ağlayıp şikayet etmeni istemem facebook hesabım sol'da img'ın altında ekle beni gel sorununu benle cöz milletin konusu kirletme kendi kirini temiz konulara sıçratma.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri