HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hatırladıgım kadarıyla offline shopta bi sıkıntı vardı.
pet sistemi tam türkçe değil sorun varmı denemedim
büyü bozma taşında sıkıntı vardı sanırsam.
bide slotları pelerinle çekince bug girme olayı vardı örümcek zindanı misal.
Sıkıntı olarak söylediğin şeyleri çıkardığımızda ch düşmesi yaratırmı bize ? Varmı yada şuanda bile olsa adam akıllı tabiki test edilmesi gerek ama boş bir altyapı olaraksa uğraşmayalım hiç

Turkmmo Flood Engelleme
hatırladıgım kadarıyla offline shopta bi sıkıntı vardı.
pet sistemi tam türkçe değil sorun varmı denemedim
büyü bozma taşında sıkıntı vardı sanırsam.
bide slotları pelerinle çekince bug girme olayı vardı örümcek zindanı misal.
Sıkıntı olarak söylediğin şeyleri çıkardığımızda ch düşmesi yaratırmı bize ? Varmı yada şuanda bile olsa adam akıllı tabiki test edilmesi gerek ama boş bir altyapı olaraksa uğraşmayalım hiç

Turkmmo Flood Engelleme
Sıkıntı olarak söylediğin şeyleri çıkardığımızda ch düşmesi yaratırmı bize ? Varmı yada şuanda bile olsa adam akıllı tabiki test edilmesi gerek ama boş bir altyapı olaraksa uğraşmayalım hiç![]()
ch düşme varmı bilmiyorum ama yok galiba sorunları çözülürse kullanılır. ama server açılmıştı slot bugları yüzünden kapatılmış
Files Kımın Tam Olarak Ve Alt Yapı Kime Ait ?
mainlinereleased game dbsi / villa packları game mysql kullanılmış
ch düşme varmı bilmiyorum ama yok galiba sorunları çözülürse kullanılır. ama server açılmıştı slot bugları yüzünden kapatılmış
mainlinereleased game dbsi / villa packları game mysql kullanılmış
Nasıl bi slot bugu bu ?
Kimse kimseyi Kandırmasın villa files e ait gameye girin ch klasörlerinde villa yazıyor ve files teki tüm sorunlar villalarda mevcut misal pelerini slotlara vurunca bir saniye geç vuruyorFiles Kımın Tam Olarak Ve Alt Yapı Kime Ait ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)