B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Source Warning Fixleri Azura

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Metin2 geliştirme işlemlerimi bırakmıştım hatta bilişim şirketimi de kapattım.
Fakat görüyorum ki konum aylar sonra tamamlanmamasına rağmen bazı yöneticilerin dikkatini çekmiş ve sabite alınmış.
Bundan dolayı çok teşekkür ederim hem benim bu günlere gelmemde hemde paylaştıklarım da ve yaptıklarımda destek çıkanlara gerçekten çok teşekkür ediyorum ve benim gibi kendilerini geliştirmekte olan bu işlere yeni başlayan genç arkadaşlara iyi çalışmalar dilerim, kolay gelsin hepinize :D

Moderatörlere Teşekkürler @Statu; @qecekondu06;

Ve Tek AŞKIM
:l07: @Pelin Melek Aslan; :l07:

Herkese tekrar iyi çalışmalar dilerim
:cay:​

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar Metin2 geliştirme işlemlerimi bırakmıştım hatta bilişim şirketimi de kapattım.
Fakat görüyorum ki konum aylar sonra tamamlanmamasına rağmen bazı yöneticilerin dikkatini çekmiş ve sabite alınmış.
Bundan dolayı çok teşekkür ederim hem benim bu günlere gelmemde hemde paylaştıklarım da ve yaptıklarımda destek çıkanlara gerçekten çok teşekkür ediyorum ve benim gibi kendilerini geliştirmekte olan bu işlere yeni başlayan genç arkadaşlara iyi çalışmalar dilerim, kolay gelsin hepinize :D

Moderatörlere Teşekkürler @Statu; @qecekondu06;

Ve Tek AŞKIM
:l07: @Pelin Melek Aslan; :l07:

Herkese tekrar iyi çalışmalar dilerim
:cay:​

eyvallah :)

ama

pelin melek aslanmı :D kız değil erkek o

[CENTER @Statu; O benim için kız kardeşim
Hayallerimi yıkmayın lütfen.
Tüm paylaştıklarımın altına onun ismini yazdım ben lanet olsun bitirmeyin bu hayali aşkı :D
Yoksa ben daha nasıl paylaşım yaparım.
Yansın Bu Dünya

Ergenlikten kalma direk aklıma geldi
Kalbime Gömerim O Zaman!

Erkek olduğunu biliyordum Millete de duyurdunuz tüm zevki bozuldu. :(

1-2 güne şu boş yorumları temizlersiniz konudan hadi kolay gelsin.

Yeni projelerle geri dönebilirim. :D
[/CENTER]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri