- Konular
- 127
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 331
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,205
- DevLira
- -19
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
6. VE 7. Spoilerlardaki Uyarılarda gayet net anlatmışım. fixlenmelerini bakarak bulabilirsin.nasıl Fixliyecegimizi Ve Hatalarım Bunlardır ?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
..\..\source\UserInterface\PythonPlayerModule.cpp(767): warning C4101: 'iSourceSlotIndex' : unreferenced local variable
..\..\source\UserInterface\PythonPlayerModule.cpp(982): warning C4101: 'iSlotPos' : unreferenced local variable
..\..\source\UserInterface\NetworkActorManager.cpp(367): warning C4800: 'BOOL' : forcing value to bool 'true' or 'false' (performance warning)
..\..\source\UserInterface\NetworkActorManager.cpp(417): warning C4800: 'BOOL' : forcing value to bool 'true' or 'false' (performance warning)
1. sayfada gayet anlaşılır yani neyi yapamıyonuz anlamıyorum.
- Konular
- 63
- Online süresi
- 1m 8s
- Reaksiyon Skoru
- 81
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 138
- MmoLira
- 119
- DevLira
- 0
Benı Skype eklermısın Bro skype : Enes-17176. VE 7. Spoilerlardaki Uyarılarda gayet net anlatmışım. fixlenmelerini bakarak bulabilirsin.
1. sayfada gayet anlaşılır yani neyi yapamıyonuz anlamıyorum.
- Konular
- 127
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 331
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,205
- DevLira
- -19
ekleyemem kusra bakma neyi yapamıyorsun bilmiyorum ama gayet basit bir şekilde anlatılmışBenı Skype eklermısın Bro skype : Enes-1717
nerde değiştiriceğini mi bilmiyorsun uyarı kodunda zaten nerde uyarı aldıgını diyor.
ben anlamadığım neyi anlamıyon sen.
- Konular
- 63
- Online süresi
- 1m 8s
- Reaksiyon Skoru
- 81
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 138
- MmoLira
- 119
- DevLira
- 0
ekleyemem kusra bakma neyi yapamıyorsun bilmiyorum ama gayet basit bir şekilde anlatılmış
nerde değiştiriceğini mi bilmiyorsun uyarı kodunda zaten nerde uyarı aldıgını diyor.
ben anlamadığım neyi anlamıyon sen.
Hatalara Bı goz gecırsene cozumlerı burda goremedım Varsa Sende Cozuumu Atarsan Yazarsan Sevınırım Cok Yararlı Bır Konu
db build Hataları :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
game build hataları :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
şimdiden Teşekkürler Herşeyi Çok Acıklayıcı başta anlamamıştım şimdi iyi anlıyorum tekrar tekrar sagoll.
- Konular
- 127
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 331
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,205
- DevLira
- -19
o kadar sıkıntı değil onlar zamanla eklicem yenilerini bu aralar meşgulum okulda var pek bakamıyom.Hatalara Bı goz gecırsene cozumlerı burda goremedım Varsa Sende Cozuumu Atarsan Yazarsan Sevınırım Cok Yararlı Bır Konu
db build Hataları :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
game build hataları :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
şimdiden Teşekkürler Herşeyi Çok Acıklayıcı başta anlamamıştım şimdi iyi anlıyorum tekrar tekrar sagoll.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)