onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ubisoft Sağolsun :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PracTicLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İlk önce attığım mesaja etiketlediğim herkesten özür dilerim bu cevap konuya mesaj atanların çoğu için fazla geç bir cevap olmuş olucak :/
Hayırlı olsun.
Yeni bir harici disk almam lazım şimdiki full+full keşke indirebilseydim :D
Bence indirme :D Kotana yazık diyorum beni pek fazla sarmadı kontrolleri biraz fazla basite kaçmış grafik olarakda çok çok iyi değil açıkcası.

Hayırlı olsun
Teşekkürler :)
Hayırlı olsun. Game playine baktım güzele benziyor. :)
Game play ine bakıp indirmiştim bende fakat oyunu oynarken sanki bi bilgisayarda değilde mobilde oynuyormuş hissine kapıldım menüleri olsun yarışların bulunduğu mapler olsun oyun kontrolleri olsun bence ubisoft a yakışmamış :( Beni çok fazla cezbetmedi öyle söyleyebilirim. Çok daha başarılı yarış oyunları var :D
Hayırlı olsun demek için girdim 2 ay olmuş.
Olsun ya teşekkür ederim bende bu konuya bakmayı unutmuşum :D

İyi oyunlar, boyutu fazla bize gelmez :(
Oyun beni pek sarmadığı için fazla carrier olarak fazla ilerlemedim fakat bence hak ettiği boyuttan çok daha fazla bir boyutu var :(

Oyun nasıl baya sarıyor mu ? Bu arada geçte olsa hayırlı olsun :)

Diğer arkadaşlarada yazdığım üzere oyun beni pek sarmadı bana kendini basit hissetirdi diyebilirim :) Belki sen seversin bilemiyorum :)

Tadını çıkar :p

Teşekkür ediyorum :)

Turkmmo Flood Engelleme

İlk önce attığım mesaja etiketlediğim herkesten özür dilerim bu cevap konuya mesaj atanların çoğu için fazla geç bir cevap olmuş olucak :/
Hayırlı olsun.
Yeni bir harici disk almam lazım şimdiki full+full keşke indirebilseydim :D
Bence indirme :D Kotana yazık diyorum beni pek fazla sarmadı kontrolleri biraz fazla basite kaçmış grafik olarakda çok çok iyi değil açıkcası.

Hayırlı olsun
Teşekkürler :)
Hayırlı olsun. Game playine baktım güzele benziyor. :)
Game play ine bakıp indirmiştim bende fakat oyunu oynarken sanki bi bilgisayarda değilde mobilde oynuyormuş hissine kapıldım menüleri olsun yarışların bulunduğu mapler olsun oyun kontrolleri olsun bence ubisoft a yakışmamış :( Beni çok fazla cezbetmedi öyle söyleyebilirim. Çok daha başarılı yarış oyunları var :D
Hayırlı olsun demek için girdim 2 ay olmuş.
Olsun ya teşekkür ederim bende bu konuya bakmayı unutmuşum :D

İyi oyunlar, boyutu fazla bize gelmez :(
Oyun beni pek sarmadığı için fazla carrier olarak fazla ilerlemedim fakat bence hak ettiği boyuttan çok daha fazla bir boyutu var :(

Oyun nasıl baya sarıyor mu ? Bu arada geçte olsa hayırlı olsun :)

Diğer arkadaşlarada yazdığım üzere oyun beni pek sarmadı bana kendini basit hissetirdi diyebilirim :) Belki sen seversin bilemiyorum :)

Tadını çıkar :p

Teşekkür ediyorum :)

Hayırlı olsun

Hayırlı olsun bende indirdim 23 gb fakat oyun oynatmadı kastı pc sildim hayırlı olsun tekrardan.

Hayırlı olsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri