ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ubisoft Sağolsun :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PracTicLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İlk önce attığım mesaja etiketlediğim herkesten özür dilerim bu cevap konuya mesaj atanların çoğu için fazla geç bir cevap olmuş olucak :/
Hayırlı olsun.
Yeni bir harici disk almam lazım şimdiki full+full keşke indirebilseydim :D
Bence indirme :D Kotana yazık diyorum beni pek fazla sarmadı kontrolleri biraz fazla basite kaçmış grafik olarakda çok çok iyi değil açıkcası.

Hayırlı olsun
Teşekkürler :)
Hayırlı olsun. Game playine baktım güzele benziyor. :)
Game play ine bakıp indirmiştim bende fakat oyunu oynarken sanki bi bilgisayarda değilde mobilde oynuyormuş hissine kapıldım menüleri olsun yarışların bulunduğu mapler olsun oyun kontrolleri olsun bence ubisoft a yakışmamış :( Beni çok fazla cezbetmedi öyle söyleyebilirim. Çok daha başarılı yarış oyunları var :D
Hayırlı olsun demek için girdim 2 ay olmuş.
Olsun ya teşekkür ederim bende bu konuya bakmayı unutmuşum :D

İyi oyunlar, boyutu fazla bize gelmez :(
Oyun beni pek sarmadığı için fazla carrier olarak fazla ilerlemedim fakat bence hak ettiği boyuttan çok daha fazla bir boyutu var :(

Oyun nasıl baya sarıyor mu ? Bu arada geçte olsa hayırlı olsun :)

Diğer arkadaşlarada yazdığım üzere oyun beni pek sarmadı bana kendini basit hissetirdi diyebilirim :) Belki sen seversin bilemiyorum :)

Tadını çıkar :p

Teşekkür ediyorum :)

Turkmmo Flood Engelleme

İlk önce attığım mesaja etiketlediğim herkesten özür dilerim bu cevap konuya mesaj atanların çoğu için fazla geç bir cevap olmuş olucak :/
Hayırlı olsun.
Yeni bir harici disk almam lazım şimdiki full+full keşke indirebilseydim :D
Bence indirme :D Kotana yazık diyorum beni pek fazla sarmadı kontrolleri biraz fazla basite kaçmış grafik olarakda çok çok iyi değil açıkcası.

Hayırlı olsun
Teşekkürler :)
Hayırlı olsun. Game playine baktım güzele benziyor. :)
Game play ine bakıp indirmiştim bende fakat oyunu oynarken sanki bi bilgisayarda değilde mobilde oynuyormuş hissine kapıldım menüleri olsun yarışların bulunduğu mapler olsun oyun kontrolleri olsun bence ubisoft a yakışmamış :( Beni çok fazla cezbetmedi öyle söyleyebilirim. Çok daha başarılı yarış oyunları var :D
Hayırlı olsun demek için girdim 2 ay olmuş.
Olsun ya teşekkür ederim bende bu konuya bakmayı unutmuşum :D

İyi oyunlar, boyutu fazla bize gelmez :(
Oyun beni pek sarmadığı için fazla carrier olarak fazla ilerlemedim fakat bence hak ettiği boyuttan çok daha fazla bir boyutu var :(

Oyun nasıl baya sarıyor mu ? Bu arada geçte olsa hayırlı olsun :)

Diğer arkadaşlarada yazdığım üzere oyun beni pek sarmadı bana kendini basit hissetirdi diyebilirim :) Belki sen seversin bilemiyorum :)

Tadını çıkar :p

Teşekkür ediyorum :)

Hayırlı olsun

Hayırlı olsun bende indirdim 23 gb fakat oyun oynatmadı kastı pc sildim hayırlı olsun tekrardan.

Hayırlı olsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri