- Konular
- 709
- Online süresi
- 13h 5m
- Reaksiyon Skoru
- 1,248
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 294
- MmoLira
- 233
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İlk önce attığım mesaja etiketlediğim herkesten özür dilerim bu cevap konuya mesaj atanların çoğu için fazla geç bir cevap olmuş olucak :/
Kotana yazık diyorum beni pek fazla sarmadı kontrolleri biraz fazla basite kaçmış grafik olarakda çok çok iyi değil açıkcası.

Beni çok fazla cezbetmedi öyle söyleyebilirim. Çok daha başarılı yarış oyunları var 

Diğer arkadaşlarada yazdığım üzere oyun beni pek sarmadı bana kendini basit hissetirdi diyebilirim
Belki sen seversin bilemiyorum 
Teşekkür ediyorum
Turkmmo Flood Engelleme
İlk önce attığım mesaja etiketlediğim herkesten özür dilerim bu cevap konuya mesaj atanların çoğu için fazla geç bir cevap olmuş olucak :/
Kotana yazık diyorum beni pek fazla sarmadı kontrolleri biraz fazla basite kaçmış grafik olarakda çok çok iyi değil açıkcası.

Beni çok fazla cezbetmedi öyle söyleyebilirim. Çok daha başarılı yarış oyunları var 

Diğer arkadaşlarada yazdığım üzere oyun beni pek sarmadı bana kendini basit hissetirdi diyebilirim
Teşekkür ediyorum
Bence indirmeHayırlı olsun.
Yeni bir harici disk almam lazım şimdiki full+full keşke indirebilseydim![]()
Kotana yazık diyorum beni pek fazla sarmadı kontrolleri biraz fazla basite kaçmış grafik olarakda çok çok iyi değil açıkcası.TeşekkürlerHayırlı olsun

Game play ine bakıp indirmiştim bende fakat oyunu oynarken sanki bi bilgisayarda değilde mobilde oynuyormuş hissine kapıldım menüleri olsun yarışların bulunduğu mapler olsun oyun kontrolleri olsun bence ubisoft a yakışmamışHayırlı olsun. Game playine baktım güzele benziyor.![]()
Olsun ya teşekkür ederim bende bu konuya bakmayı unutmuşumHayırlı olsun demek için girdim 2 ay olmuş.

Oyun beni pek sarmadığı için fazla carrier olarak fazla ilerlemedim fakat bence hak ettiği boyuttan çok daha fazla bir boyutu varİyi oyunlar, boyutu fazla bize gelmez![]()

Oyun nasıl baya sarıyor mu ? Bu arada geçte olsa hayırlı olsun![]()
Tadını çıkar![]()
Teşekkür ediyorum

Turkmmo Flood Engelleme
Bence indirmeHayırlı olsun.
Yeni bir harici disk almam lazım şimdiki full+full keşke indirebilseydim![]()
Kotana yazık diyorum beni pek fazla sarmadı kontrolleri biraz fazla basite kaçmış grafik olarakda çok çok iyi değil açıkcası.TeşekkürlerHayırlı olsun

Game play ine bakıp indirmiştim bende fakat oyunu oynarken sanki bi bilgisayarda değilde mobilde oynuyormuş hissine kapıldım menüleri olsun yarışların bulunduğu mapler olsun oyun kontrolleri olsun bence ubisoft a yakışmamışHayırlı olsun. Game playine baktım güzele benziyor.![]()
Olsun ya teşekkür ederim bende bu konuya bakmayı unutmuşumHayırlı olsun demek için girdim 2 ay olmuş.

Oyun beni pek sarmadığı için fazla carrier olarak fazla ilerlemedim fakat bence hak ettiği boyuttan çok daha fazla bir boyutu varİyi oyunlar, boyutu fazla bize gelmez![]()

Oyun nasıl baya sarıyor mu ? Bu arada geçte olsa hayırlı olsun![]()
Tadını çıkar![]()
Teşekkür ediyorum

- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hayırlı olsun
- Konular
- 639
- Online süresi
- 6h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 368
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 74
- DevLira
- 0
Hayırlı olsun bende indirdim 23 gb fakat oyun oynatmadı kastı pc sildim hayırlı olsun tekrardan.
- Konular
- 709
- Online süresi
- 13h 5m
- Reaksiyon Skoru
- 1,248
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 294
- MmoLira
- 233
- DevLira
- 0
Hayırlı olsun
Teşekkürler

Hayırlı olsun bende indirdim 23 gb fakat oyun oynatmadı kastı pc sildim hayırlı olsun tekrardan.
Bence çok fazla bir şey kaybetmedin bilgin olsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)