mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

AtmacaReis Ağlıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibo666677
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 193

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamunaleyküm Arkadaşlar bildiginiz üzere. AtmacaReis Nickli. Şahıs. Corky isimli arkadasımıza vurgun yaparak . set dizdi ve Sw'nin en iyi Kk nınjası oldugunu söluyor. bunun üzerine bugun 9 el avans verip Vs isdedim ama arkadaş ne hikmetse önce 500 t Koy atalım dedi sonra gaza geldi. ve Setine Vsyi kabul etti. ama ufak bi sorun var. bu cahil. bayraksız Vs atmıcanı sölüyor bayrak basmayım sende Setini cıkart dıyor ? :wink::wink::wink::wink: bıldıgınız gıbı beyaz bayrak saklanılmak ıcın kullanılan malzeme. ve yıne bıldıgınız gıbı beyaz bayrak korkudan kullanılan bı malzemedir. Ve bu cahil bu sekılde vs atıcagını söluyor . Yazık ama iyi rezil oldu bayrak basmıcakmıs. bende set cıkartıcakmısım Sana herzaman söyledıgım gıbı atmacareis. 4 el avans arena ? 9 el avans z cöl ve ben senı kesmek ıcın ejder dahı kullanmayıp elsiz keserim ! Bu korku sana yeter neyse ! Aglamaya devam et Bu arada Dostlar benim bunun gibilerinin cöp setine ihtiyacım Yok amacım Seti tekrar Corky'e hedıye etmekdi ama ne yapalım Agladı. bu korku ona 1 sene yeter ;D
zn0alg.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri