HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kardeşim 6.skil basılıyor sen neresinde sorun gördün 7. 8 skiller güçlendirme değilmi onlara basılıyomu normaldeHa sunuda belirteyim Server kanal başına 2 çekirdekli yani hiç lag yok swde güzel fakat böyle bir yapıda ch düşmesi üzücü birde lycan 6 7 skillerinde bug var kontrol edebilirsiniz skillerinde basmiyor buton gibi duruyor ordahızlı stattu buglu 2 şerli artriyorum hpyi hp statusu yükselince değer düşüyor yukselmiyor hpyi veriyor fakat 38 diyelim ki hp ben 2 şerli yukseltiigmse 40 olmuyor statü değerin varsa gidiyor ama bu 40 olmuyor ve ozeligide veriyor o sistemi kulabicaklar ya cozsunler yada kaldirsinlar nyse iyi geceler bylrr yazış tarzim için k.b mobilden yaziyorum
Lycandaki ve normal karakterlerdeki pasif skillerde bi sıkıntı yok pasif olduğu için basılamaması doğal işlevlerini yerine getiriyolar
offline shop şimdilik sıkıntı çıkarmıyo tam incelemedim filese 4 taş eklenirse sorun çıkabilir
lycanda bi sorun yok gibi tam incelemedim
şimya sistemi sağlam
kuşak ve costume weapon'da şimdilik sorun yok
pet sisteminde sadece /ip ve item silme fixlencek
offline shop şimdilik sıkıntı çıkarmıyo tam incelemedim filese 4 taş eklenirse sorun çıkabilir
şimya sistemi sağlam
kuran kişiler skype gelebilirmi skype:nailyigit120@hotmail.comLycandaki ve normal karakterlerdeki pasif skillerde bi sıkıntı yok pasif olduğu için basılamaması doğal işlevlerini yerine getiriyolar
şimya sistemi sağlam
ch düşmesini test edicem şimdi 24 saat açık bırakcam swyi
en az 60 ila 80 kişilin bi loncanın oyuna üye olup ne var ne yok denemesi lazım +1
rikudou sennin babaya slmlar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)