HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
source full warning ilk defa böyle hatalar görüyorum build etmeyi deneyin görüceksiniz 
Turkmmo Flood Engelleme
oflineshop_config.h full warning ofline shopu hatasiz olan kişiler sourceleriyle karsılastirma yapsınlar aynı dosya aynı satirda ona göre açıklari kapatabilirsiniz.

Turkmmo Flood Engelleme
oflineshop_config.h full warning ofline shopu hatasiz olan kişiler sourceleriyle karsılastirma yapsınlar aynı dosya aynı satirda ona göre açıklari kapatabilirsiniz.
usersiz kaldığı sürece düşeceğini pek sanmam yapılan eklemeleri kullanınca ve hata varsa düşüyor chch düşmesini test edicem şimdi 24 saat açık bırakcam swyi
source build olduktan sonra /usr/home/game/share/core/ içine build olan game dosyasinin adını değiştirip W2_Core olarak atiyorum
/usr/home/game/share/core/EW2_Core: Shared object has no run-time symbol table bu hatayi aliyorum build'de dahi sorun var
/usr/home/game/share/core/EW2_Core: Shared object has no run-time symbol table bu hatayi aliyorum build'de dahi sorun var
kardeş dosyayı tar gz yap öyle indir
source build olduktan sonra /usr/home/game/share/core/ içine build olan game dosyasinin adını değiştirip W2_Core olarak atiyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)