Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Yabancı Server Files (EmprieWorld2)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HainKurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İlk paylaştığım yabancı filesin üst versiyonu güzele benziyor bazı açıklar var kuşak pet gibi
fixlendiğinde sorun kalmaz diye düşünüyorum zaten syserınde 1-2 hata dısında baska bırsey yok
açıkcası merak ettim arkadaşın biri 12 saate 1 ch düşüyor demiş sorması ayıp ne zaman sw acıpta 12 saat boyunca test ettın? ve Clientinde çoğu şeyler yok demişsin az önce bakma fırsatım oldu hemen hemen herşey ekli ?
Dostum bizim gözlerdemi sorun var acaba sendemi anlamadım Neyse paylaşım için teşekkürler güzel files

Filei 2 gündür test ediyorum daha foruma dusmeden yabancıdan alan bi arkadaşımdan almıştım kullandım önce begenmistim hataları gorunce keyfim kaçtı şimdi fileste nerde ne yapılmış onuda bilmediğimiz için anca sistem sokmekte yetinicez ch düşmesi kuşaktan oluyor sanirim anlamadım yarn filese tekrar bakicam srclere c++ da epey bilgili dostlarım var sagolsunlar açıkları fixleye bilirsek çözümleri paylasicam ayreten 14 saatliğine açık birk pcyi geldiğinde Server finish :)

Ha sunuda belirteyim Server kanal başına 2 çekirdekli yani hiç lag yok swde güzel fakat böyle bir yapıda ch düşmesi üzücü birde lycan 6 7 skillerinde bug var kontrol edebilirsiniz skillerinde basmiyor buton gibi duruyor orda :-) hızlı stattu buglu 2 şerli artriyorum hpyi hp statusu yükselince değer düşüyor yukselmiyor hpyi veriyor fakat 38 diyelim ki hp ben 2 şerli yukseltiigmse 40 olmuyor statü değerin varsa gidiyor ama bu 40 olmuyor ve ozeligide veriyor o sistemi kulabicaklar ya cozsunler yada kaldirsinlar nyse iyi geceler bylrr yazış tarzim için k.b mobilden yaziyorum

Yıl 2017 olucak bu devirde lycanlı server kimse açmaz filesteki sorunlar göze batıcak şeyler değil kolay düzeltilicek şeyler public olmadan elime geçmişti ( dosyaların boyutu bendekinden farklı ama bu files diye umuyorum ) %90 derecede türkçe yaptım build konusunda sorun yaşayabilirsiniz bi hatayla karşılaşan olursa alıntı çeksin yardımcı olurum

7Ay7gL.png

D3yB3m.png

Son düzenleme:
Yıl 2017 olucak bu devirde lycanlı server kimse açmaz filesteki sorunlar göze batıcak şeyler değil kolay düzeltilicek şeyler public olmadan elime geçmişti ( dosyaların boyutu bendekinden farklı ama bu files diye umuyorum ) %90 derecede türkçe yaptım build konusunda sorun yaşayabilirsiniz bi hatayla karşılaşan olursa alıntı çeksin yardımcı olurum

7Ay7gL.png

D3yB3m.png

Cok tesekkurler kardesim yorumun icin

Turkmmo Flood Engelleme

Ha sunuda belirteyim Server kanal başına 2 çekirdekli yani hiç lag yok swde güzel fakat böyle bir yapıda ch düşmesi üzücü birde lycan 6 7 skillerinde bug var kontrol edebilirsiniz skillerinde basmiyor buton gibi duruyor orda :-) hızlı stattu buglu 2 şerli artriyorum hpyi hp statusu yükselince değer düşüyor yukselmiyor hpyi veriyor fakat 38 diyelim ki hp ben 2 şerli yukseltiigmse 40 olmuyor statü değerin varsa gidiyor ama bu 40 olmuyor ve ozeligide veriyor o sistemi kulabicaklar ya cozsunler yada kaldirsinlar nyse iyi geceler bylrr yazış tarzim için k.b mobilden yaziyorum
Yorumun icin tesekkurler çozulmeyen sorun yoktur sadece ugrastirabilir ama alt yapi ve sistem olrak guzel filese benziyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri