- Konular
- 526
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 49s
- Reaksiyon Skoru
- 2,151
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 298
- MmoLira
- 77
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
benim ingilizce paylasım yapılmasına karşı cıkmam türk bir arkadasımız ingilizce paylasım yaptıında kapatılırdı konular fakat sırf yabancı oldugu düşünülen birine göz yumuluyor paylasım yapılacaksa çevirsin türkçeye
Yabancılardan alıp veremediğin şey ne çok merak ettim bedir orda burda paylaşması önemli değil önemli olan bu foruma bir katkı sunmasıdır anliyacağınız bir şekilde paylaşmış eksik varsa konuya yazabilirsin her konuda ingilizceye karşısın

- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 29
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
az önce yorumlar vardı, silinmiş, moderatörler böyle siliyorlar yorumları ardından yorum atanlar ağaç gibi kalıyor böyle benim gibi
Soruma cevap alamadım laf atıp kaçmakla olmuyor
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 226
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 534
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 2,884
- DevLira
- 3
Yabancılardan alıp veremediğin şey ne çok merak ettim bedir orda burda paylaşması önemli değil önemli olan bu foruma bir katkı sunmasıdır anliyacağınız bir şekilde paylaşmış eksik varsa konuya yazabilirsin her konuda ingilizceye karşısın![]()
forumun adı turkmmo biz onların forumunda türkçe paylasım yapamıyorum banlanıyorum direk ayrıca herkes ingilizce bilmiyor yunus paylasım yapmaya hevesli biri çevirir yapar zor değilki birde karsı olmamın sebebi yabancı forumlardan alıntı yapıp ingizlice diye konuları kapatılan arkadaşlarımız oldu onlara yasak bunlara serbest karsı olmamın tüm sebebi bu.
- Konular
- 95
- Reaksiyon Skoru
- 719
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- 67
- DevLira
- 0
Doğruya doğru yabancılara pozitif ayrımcılık yapmayınforumun adı turkmmo biz onların forumunda türkçe paylasım yapamıyorum banlanıyorum direk ayrıca herkes ingilizce bilmiyor yunus paylasım yapmaya hevesli biri çevirir yapar zor değilki birde karsı olmamın sebebi yabancı forumlardan alıntı yapıp ingizlice diye konuları kapatılan arkadaşlarımız oldu onlara yasak bunlara serbest karsı olmamın tüm sebebi bu.
- Konular
- 226
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 534
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 2,884
- DevLira
- 3
Doğruya doğru yabancılara pozitif ayrımcılık yapmayın
bölüm yabancı konularla doldu. İngizlice bilmeyen napcak değilmi ama adam turk forumuna geliyor ingilizce paylasımla karsılasıyor
bu işi çözse çözse abdullah abi çözer 
@qecekondu06;
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)