- Konular
- 226
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 534
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 2,884
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sistemin eksikleri tamamlandı kanıt,virüstotal eklendi.
İşinize gelince ingilizce bilmezsiniz işinize gelince ingilizce uzmanı olursunuz....
o zaman tük olup ingilizce paylaşım yapanların konusu kapatılmıyacaktı. Bilen var bilmeyen var o zaman bu forumun adını englishmmo koyalım olurmu ?
Turkmmo Flood Engelleme
Burada yabancı forumdaki sistemlerin paylaşılması belliki bazılarının çoook çook gizli kaynaklarını ifşa ediyor, yapmayın arkadaşlar, yemezler! Forumda "Türkçe paylaşım yapmak" başlığı altında bir kural yok.
metin2dev mi gizli kaynak D:
- Konular
- 149
- Reaksiyon Skoru
- 330
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 123
- DevLira
- 0
Sistemin eksikleri tamamlandı kanıt,virüstotal eklendi.
İşinize gelince ingilizce bilmezsiniz işinize gelince ingilizce uzmanı olursunuz....
atılan yorumları silmendeki amaç nedir AAdmin bey?
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 29
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
işte sözde burada paylaşılıp milletin yararlanmasını istemeyenlere söylüyorum. metin2dev i just4metin2 yi bilmem elitepvp yi çok gizli sanıyorlarya
o zaman tük olup ingilizce paylaşım yapanların konusu kapatılmıyacaktı. Bilen var bilmeyen var o zaman bu forumun adını englishmmo koyalım olurmu ?
Turkmmo Flood Engelleme
metin2dev mi gizli kaynak D:
- Konular
- 226
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 534
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 2,884
- DevLira
- 3
işte sözde burada paylaşılıp milletin yararlanmasını istemeyenlere söylüyorum. metin2dev i just4metin2 yi bilmem elitepvp yi çok gizli sanıyorlarya
benim ingilizce paylasım yapılmasına karşı cıkmam türk bir arkadasımız ingilizce paylasım yaptıında kapatılırdı konular fakat sırf yabancı oldugu düşünülen birine göz yumuluyor paylasım yapılacaksa çevirsin türkçeye
- Konular
- 95
- Reaksiyon Skoru
- 719
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- 67
- DevLira
- 0
Burada yabancı forumdaki sistemlerin paylaşılması belliki bazılarının çoook çook gizli kaynaklarını ifşa ediyor, yapmayın arkadaşlar, yemezler! Forumda "Türkçe paylaşım yapmak" başlığı altında bir kural yok.
kimin mesela?
Soruma cevap alamadım laf atıp kaçmakla olmuyorişte sözde burada paylaşılıp milletin yararlanmasını istemeyenlere söylüyorum. metin2dev i just4metin2 yi bilmem elitepvp yi çok gizli sanıyorlarya
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)