Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Silkroad Online Demirci Nedir ?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan DoritosMan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[h=3]Demirci[/h] Demirci kale içinde bulunur ve itemlerin üretim ve onarımından sorumludur. Demirciyi kullanma yetkisi guild lideri (kale savaşındaki kumandan) ve üretim idarecisiyle sınırlı tutulmuştur. Üretim idarecisi çalıştırmak item üretim maliyetlerinden ve zamandan tasarruf sağlar.
[h=4]İtem onarımı[/h] İtemlerin demirci tarafından onarılması ortak itemlerle aynı şekilde yapılır. Ancak demircinin bütün itemleri onarmasına izin verilir. [h=4]İtem üretimi[/h] [TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
fortress_npc1_11.jpg
[/TD]
[TD="width: 10"][/TD]
[TD] İtem Üretimi düğmesine basıldığında kalede üretim için kullanılabilecek itemlerin listesi görüntülenir. Fare işaretçisi üretim itemlerinden birinin üzerine getirildiğinde itemin temel bilgileri, üretim süresi ve gereken Altın ve GP görüntülenir.
İtemin üretimi tamamlandıktan sonra Tamamla düğmesi etkinleşir ve item Tamamlandı düğmesine basan guild lideri ya da üretim müdürüne gönderilir.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst