noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
-Blaster- 2
-Blaster-
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

[Release] Command Teleporter for player (C++)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VegaS89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyorum okadar düşücek bir insan tanımıyorum birini taklit etmek çok acınası bir durumdur. Çünkü insanlar yapamadıklarını taklit ederler. Statü çok merak ediyorsa ıp adresine bakarak lokasyon tespiti yapabilir zaten yakında anlaşılır kim oldugu :D

Vegas ve turkmmo xd xd iyi gulduk eglendik xd

baktım gerçek vegas beyler :) vpn kullanmıyorsa eğer :D

Bilmiyorum okadar düşücek bir insan tanımıyorum birini taklit etmek çok acınası bir durumdur. Çünkü insanlar yapamadıklarını taklit ederler. Statü çok merak ediyorsa ıp adresine bakarak lokasyon tespiti yapabilir zaten yakında anlaşılır kim oldugu :D
öle bir hesap hatırlar gibi oldumdan o yüzden dedim :) herneyse hayır olsun.

@maxbalco;

Kardesim kusura bakmada turkmmo ve vegas diye dalga geçerken turkmmo'yu küçümsediğini biliyorsun dimi ve bu forumdaki sistemleri kullandıgınıda biliyorsun bence fazla konuşmayalım bunun üzerine ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@maxbalco;

Kardesim kusura bakmada turkmmo ve vegas diye dalga geçerken turkmmo'yu küçümsediğini biliyorsun dimi ve bu forumdaki sistemleri kullandıgınıda biliyorsun bence fazla konuşmayalım bunun üzerine ;)

Ben metin2 yi birakali 5 ay oldu ve bu forumdan en fazla 1 veya 2 fix kullanmisimdir sistem degil fix önce salladığın insani arastir :-)
Ve buyutulecek bir forum olmadigini herkez biliyor buranin bilmese m2deve gitmez turk coderler bunuda bir yere yaz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben metin2 yi birakali 5 ay oldu ve bu forumdan en fazla 1 veya 2 fix kullanmisimdir sistem degil fix önce salladığın insani arastir :-)
Ve buyutulecek bir forum olmadigini herkez biliyor buranin bilmese m2deve gitmez turk coderler bunuda bir yere yaz

Sana diyecek birşey bulamıyorum ciddiye almadığın bir yerde ne geziyon ozaman diyecem başka birşey uydurucaksın o yüzden kusura bakma profesyonel C++ // Lua // Python // C# // PHP // HTML uzmanı maxbalco.

Edit: Bu arada m2dev'de sinekler uçuyor bu sıralar bi bak istersen :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri