Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

BuyukHosting.com | Lycanlı/Lycansız/Saltanat 25 Adet Files 17 Adet Auto Patcher Ücretsiz Hile Engeli

1.67 yıldız(lar) 6 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Kesinlikle tavsiye etmiyorum paramla rezil oldum resmen günlerdir kurdukları serverin hataları düzeltiyorum
Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum Boş Sunucuyu Dahi 13 Saattir Teslim Edemediler Destek Ekibi Diye Koyduklari Hicbirseyden Anlamadığı Gibi Bir Bilgilendirme Yapayim Edeyim Yok Ne Yazikki
Whatsapp'a cevap verseler çok daha güzel olacak. Parayı yatırdık 18 saat oldu ses seda yok. Dün teslim ederiz dediler bugün ses yok :) :)
Bu şirketin sunduğu ücretsiz fileslerde oyun oynamaya engel hataları mevcut. destek talebinde bulunduğunuzda satın aldığınız filesin altyapı hatalarını çözmelerini istediğinizde kesinlikle tek...
Hayırlı Satışlar Gökay Güzel Bir Tanıtım Olmuş

Güvenilir bir bilişimdir tavsiye ederim

Alanında kesinlikle uzman olan bir kişi var karşınızda.Gece geç saatlerde bile telefonlara cevap veren %100 destegini esirgemeyen elinden geleni ardına koymayan bir insan.Kesinlikle fevkalade bir hizmet aldık.Piyasada ne kadar firma varsa taş çıkarır.Filesleri kesinlikle sorunsuz, olası bir sorunda zaten anında çözümünü saglıyor.Bu kadar ucuza böyle bir hizmeti alabileceginiz bir firma varmı soru işareti açıkcası.Kesinlikle gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.

Hayırlı satışlar :)

güvenilirdir en kral bilişim diyebilirim filesleri vs ilgileri desen harika :) bir çok kez aldım mt2avar serveri desem tanır gökay abi :) neyse abi hayırlı satışlar hoş geldin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri