- Konular
- 57
- Online süresi
- 1ay 2g
- Reaksiyon Skoru
- 367
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 199
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 3,999
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Valla eğer düşünceniz kadar doğru ise neden başka seçenekler sunmayı hedeflemiyorsunuz.
40 TL'ye metin2 alıp sürekli ticket atıp bizleri meşgul eden bir kitle istemediğimiz için.
Bu bir tercihtir şuanda oyun piyasasında VİP müşterilere hitap ediyoruz ve diğer taraftan kurumsal müşteriye yükleniyoruz. Uzun yıllar o fiyatlara ürünler verip o kitleyle çalıştık ve müşteri portföyümüzü değiştirmeye karar verdik.
Artık hedef kitlemiz onlar değil yani kısacası.
- Konular
- 19
- Online süresi
- 7g 37251s
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 99
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 2 Gün
- MmoLira
- 427
- DevLira
- 0
bir insanın çok olanı elde etmesi için az olana kanaat getirmesi gerekir. Eğer bir insan karşısına çıkan küçük bir fırsatı geri teperse, ileride karşısına çıkacak olan büyük fırsatları da elinin tersiyle itmiş olur.
- Konular
- 57
- Online süresi
- 1ay 2g
- Reaksiyon Skoru
- 367
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 199
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 3,999
- DevLira
- 0
bir insanın çok olanı elde etmesi için az olana kanaat getirmesi gerekir. Eğer bir insan karşısına çıkan küçük bir fırsatı geri teperse, ileride karşısına çıkacak olan büyük fırsatları da elinin tersiyle itmiş olur.
Anlattıklarımı anlayabildiğinizi sanmıyorum. O yüzden bu anlamsız ve saçma sapan cümlenize cevap vermiyorum.
İyi forumlar.
- Konular
- 13
- Online süresi
- 4ay 7g
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 95
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 18 Gün
- MmoLira
- 10,120
- DevLira
- 0
Ne zaman yazsam cevap alıyorum ne sorunum sıkıntım olsa hallediyorlar. Kesinlikle tavsiyedir. Henüz 15.gün ve sunucularıda aşırı hızlı ve kopma sorunu yaşamadım 15gündür tavsiyedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)