Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Bir şey bilmeden konuşmayalım burada.3. parti program olarak oyunlara etki edeceğini söyleseydin şu anda daha mutlu bir insan olabilirdim.Hileyi yapıyorsun adam gibi bilgi vermiyorsun.Metin2 hilesi yüzünden mi ban yedin xDDD
Bir şey bilmeden konuşmayalım burada.3. parti program olarak oyunlara etki edeceğini söyleseydin şu anda daha mutlu bir insan olabilirdim.Hileyi yapıyorsun adam gibi bilgi vermiyorsun.
"Bir şey bilmeden konuşmayalım"
saçmalama arkadaşım, benim yaptığım hile metin2 için çalışır. CS GO için değil, neden ban yemiş olabilirsin diye düşündüm bence Injectorden dolayı injectörü açık bırakmak senin hatan ve Injectorden dolayıda olacağını sanmıyorum sen başka birşeyden ban yemişsindirki bu olay beni hiç germiyor

Turkmmo Flood Engelleme
Çünkü yanlış yapıyorsun, anlatmaktan bıktım nasıl yapılacağını hatta video koydum o kadar... Hile istiyorsunuz paylaşıyoruz detaylı videoyla yapamıyorsunuz ayıp ya..Acıyom Hata weriyo yardım
Video
Özellikler
- Wait Damage(7x)
- Target Damage(Hedefe Saldırı)
- Wallhack
- Ghost Mode(Otomatik)
Kurulum
-Hileyi indirin ve PServerHack(DLL)_Update.rar içinden çıkarın.
-İnternetten Injector Gadget ve Window Title Changer adlı programları bulun.
-Öncelikle Window Title Changer adlı programı yönetici olarak çalıştırın sonrasında Injector Gadget adlı programı yönetici olarak çalıştırın.
-Window Title Changer ile Injector Gadget adlı programın Title(isimini) değiştirin.
-Window Title Changer 'i kapatın ve Oyunu başlatarak Injector Gadget aracılığı ile PServerHack.dll 'yi oyuna inject edin.
Not: Tertemiz olan Injector ve yardımcı programların virüslerine laf edildiği için sadece kendi yaptığım dll dosyamı paylaşabiliyorum.
Window Title Changer'ın sitesi:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Injector Gadget:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.-Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Öncelikle elinize sağlık fakat hileyi injekte ettikden sonra 7x seçiyorum örnek bir sürü hata veriyor kapatmak zorunda kalıyorsunuz fixlemişler sanırım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)