Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
[h=4]Fenerbahçeye döndüğü için çok mutlu olan Moussa Sow, iddialı konuştu: Buraya 4. yıldızı takmak için geldim. Takımımı şampiyonluğa ulaştırarak bu görevimi tamamlayacağım.[/h]
Keşke milli ara olmasa
Sow[FONT="], gelir gelmez iddialı açıklamalar yaptı. Hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadığını belirten tecrübeli forvet, Şu anda sabırsızlıkla [/FONT]Bursaspor [FONT="]ile oynayacağımız lig maçını bekliyorum. Keşke milli ara olmasaydı da bir an önce taraftarın önüne çıkabilseydim diye konuştu. [/FONT]Moussa Sow[FONT="], Buraya 4. yıldızı takmaya geldim. Takım arkadaşlarımla el ele verip, Fenerbahçeyi şampiyonluğa ulaştırarak görevimi tamamlayacağım ifadelerini kullandı.[/FONT]
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[FONT="], geçtiğimiz sezon 17 milyon Euroya (55.7 milyon TL) Al-Ahliye sattığı [/FONT]Moussa Sow[FONT="]u, 1 yıllığına kiraladı. Senegalli yıldız, dün sabah saatlerinde [/FONT]İstanbul[FONT="]a geldi. Golcü oyuncu, ağlayarak ayrıldığı havalimanında, taraftarların büyük sevgi gösterisiyle karşılandı.[/FONT]Keşke milli ara olmasa
Sow[FONT="], gelir gelmez iddialı açıklamalar yaptı. Hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadığını belirten tecrübeli forvet, Şu anda sabırsızlıkla [/FONT]Bursaspor [FONT="]ile oynayacağımız lig maçını bekliyorum. Keşke milli ara olmasaydı da bir an önce taraftarın önüne çıkabilseydim diye konuştu. [/FONT]Moussa Sow[FONT="], Buraya 4. yıldızı takmaya geldim. Takım arkadaşlarımla el ele verip, Fenerbahçeyi şampiyonluğa ulaştırarak görevimi tamamlayacağım ifadelerini kullandı.[/FONT]