noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

‘4. yıldızı takmaya geldim’

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 88

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

[h=4]Fenerbahçe’ye döndüğü için çok mutlu olan Moussa Sow, iddialı konuştu: Buraya 4. yıldızı takmak için geldim. Takımımı şampiyonluğa ulaştırarak bu görevimi tamamlayacağım.[/h]

[FONT=&quot], geçtiğimiz sezon 17 milyon Euro’ya (55.7 milyon TL) Al-Ahli’ye sattığı [/FONT]Moussa Sow[FONT=&quot]’u, 1 yıllığına kiraladı. Senegalli yıldız, dün sabah saatlerinde [/FONT]İstanbul[FONT=&quot]’a geldi. Golcü oyuncu, ağlayarak ayrıldığı havalimanında, taraftarların büyük sevgi gösterisiyle karşılandı.[/FONT]

‘Keşke milli ara olmasa’

Sow[FONT=&quot], gelir gelmez iddialı açıklamalar yaptı. Hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadığını belirten tecrübeli forvet, “Şu anda sabırsızlıkla [/FONT]Bursaspor [FONT=&quot]ile oynayacağımız lig maçını bekliyorum. Keşke milli ara olmasaydı da bir an önce taraftarın önüne çıkabilseydim” diye konuştu. [/FONT]Moussa Sow[FONT=&quot], “Buraya 4. yıldızı takmaya geldim. Takım arkadaşlarımla el ele verip, Fenerbahçe’yi şampiyonluğa ulaştırarak görevimi tamamlayacağım” ifadelerini kullandı.[/FONT]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri