farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

‘4. yıldızı takmaya geldim’

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 90
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon 17 milyon Euro’ya (55.7 milyon TL) Al-Ahli’ye sattığı Moussa Sow’u, 1 yıllığına kiraladı. Senegalli yıldız, dün sabah saatlerinde İstanbul’a geldi. Golcü oyuncu, ağlayarak ayrıldığı havalimanında, taraftarların büyük sevgi gösterisiyle karşılandı.

‘Keşke milli ara olmasa’

Sow, gelir gelmez iddialı açıklamalar yaptı. Hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadığını belirten tecrübeli forvet, “Şu anda sabırsızlıkla Bursaspor ile oynayacağımız lig maçını bekliyorum. Keşke milli ara olmasaydı da bir an önce taraftarın önüne çıkabilseydim” diye konuştu. Moussa Sow, “Buraya 4. yıldızı takmaya geldim. Takım arkadaşlarımla el ele verip, Fenerbahçe’yi şampiyonluğa ulaştırarak görevimi tamamlayacağım” ifadelerini kullandı.

Büyük fedakarlık

Moussa Sow, Al-Ahli yöneticileriyle yaptığı görüşmelerde, Sarı-Lacivertliler’e gelebilmek adına fedakarlığa hazır olduğunu söylemişti.

Sow, fedakarlığı sözde bırakmadı... Senegalli forvet, Al-Ahli’de normalde 4 milyon Euro (13 milyon TL) kazanıyordu.

30 yaşındaki forvet, bu sezon Fenerbahçe’den 2 milyon Euro (6.5 milyon TL) kazanacak. Yani maaşının yarısından feragat edecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri