Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
fixli felan değil hocam dene dediğimi görürsün.
Basit bir engel koyabilirsin de bu zaten fixli altını silinecek miktardan azsa çok fakirsin yazıyor
fixli felan değil hocam dene dediğimi görürsün.
Denedim sıkıntı yok
muhammed kardeşim teşekkürümü ettim eline sağlık dedim ama sen beni anlamıyomusun kardeşim sistemde bug mevcut diyorum video çekip yükleyeyimmi illa ? yang bugu mevcut 0 yangı olan adam 3saniye içinde 2 t yapabilir.
Turkmmo Flood Engelleme
illa denemek isteyen arkadaş var ise envanterini boşaltsın yangını, daha sonrasında herhangi bir carla itemsilme kodu boşluk -1999999999 yazsın envanterine 1.999.999.999 yang gelecek
Denedim sıkıntı yok
Turkmmo Flood Engelleme
illa denemek isteyen arkadaş var ise envanterini boşaltsın yangını, daha sonrasında herhangi bir carla itemsilme kodu boşluk -1999999999 yazsın envanterine 1.999.999.999 yang gelecek
muhammed kardeşim teşekkürümü ettim eline sağlık dedim ama sen beni anlamıyomusun kardeşim sistemde bug mevcut diyorum video çekip yükleyeyimmi illa ? yang bugu mevcut 0 yangı olan adam 3saniye içinde 2 t yapabilir.
Arkadaşın dediği gibi sistem buglu tarafımca denendi ya bug çözülsün yada konu kapatılsın. @rece7878;muhammed kardeşim teşekkürümü ettim eline sağlık dedim ama sen beni anlamıyomusun kardeşim sistemde bug mevcut diyorum video çekip yükleyeyimmi illa ? yang bugu mevcut 0 yangı olan adam 3saniye içinde 2 t yapabilir.
Turkmmo Flood Engelleme
Bug nasıl bir bug neye yol açıyor bilgi ver çözmeye çalışalım.
Arkadaşın dediği gibi sistem buglu tarafımca denendi ya bug çözülsün yada konu kapatılsın. @rece7878;
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)