R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Alternatif Yang Silme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blackdragonx61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
muhammed kardeşim teşekkürümü ettim eline sağlık dedim ama sen beni anlamıyomusun kardeşim sistemde bug mevcut diyorum video çekip yükleyeyimmi illa ? yang bugu mevcut 0 yangı olan adam 3saniye içinde 2 t yapabilir.
Denedim sıkıntı yok

Turkmmo Flood Engelleme

illa denemek isteyen arkadaş var ise envanterini boşaltsın yangını, daha sonrasında herhangi bir carla itemsilme kodu boşluk -1999999999 yazsın envanterine 1.999.999.999 yang gelecek
muhammed kardeşim teşekkürümü ettim eline sağlık dedim ama sen beni anlamıyomusun kardeşim sistemde bug mevcut diyorum video çekip yükleyeyimmi illa ? yang bugu mevcut 0 yangı olan adam 3saniye içinde 2 t yapabilir.

Turkmmo Flood Engelleme

illa denemek isteyen arkadaş var ise envanterini boşaltsın yangını, daha sonrasında herhangi bir carla itemsilme kodu boşluk -1999999999 yazsın envanterine 1.999.999.999 yang gelecek
Arkadaşın dediği gibi sistem buglu tarafımca denendi ya bug çözülsün yada konu kapatılsın. @rece7878;

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri