Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Merhaba turkmmo..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan edcsmile
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

11 yasinda oyun programi ve web tasarimina baslamis birisini bulmak cok guzel. umarim bolumunuzude bunun uzerine okuyorsunuzdur. aramiza hos geldiniz, umarim guzel vakit gecirirsiniz.:)

Hoş geldiniz, keyifli forumlar
Hoş geldin, başarılar dilerim.

İlginiz için çok teşekkürler.. :)

11 yasinda oyun programi ve web tasarimina baslamis birisini bulmak cok guzel. umarim bolumunuzude bunun uzerine okuyorsunuzdur. aramiza hos geldiniz, umarim guzel vakit gecirirsiniz.

Öncelikle çok teşekkürler :) Yanlış hatırlamıyorsam eğer 5 veya 6 yaşımda bilgisayar edindim. İlk yaptığım şey ekran kartını silmeyi becermek oldu.. :D Kasayı elimde taşıdığım zamanları hatırlarım.. Oyun oynamaktan daha çok bir şeyi programlamayı severdim. 11 yaşımda ilk olarak web üzerine araştırmalara başladım. 3. senesinde web için fazlasıyla bilgi edindim. Ve oyun geliştirmeye merak derken böyle bir serüven içindeyiz :)

Öncelikle çok teşekkürler :) Yanlış hatırlamıyorsam eğer 5 veya 6 yaşımda bilgisayar edindim. İlk yaptığım şey ekran kartını silmeyi becermek oldu.. :D Kasayı elimde taşıdığım zamanları hatırlarım.. Oyun oynamaktan daha çok bir şeyi programlamayı severdim. 11 yaşımda ilk olarak web üzerine araştırmalara başladım. 3. senesinde web için fazlasıyla bilgi edindim. Ve oyun geliştirmeye merak derken böyle bir serüven içindeyiz :)

e o kadar gelmisken bize de bir seyler ogretin canim, azicik bizde nimetlenelim :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri