Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sistem cok güzel eline saglık hocam ama bu sekilde kullanılması iyi degil sorunları var
Mesela 5 lvde cikior 6 7 8 leveldede cikiyor yanı söle ornek veriyim 5 level oldunuz hızlıca 6 oldunuz 2 kere cikmis oluyor 2 kere tikliosunuz mecburen
Onun harici bu yontemle skill aldıgınız için öğretmenlerin ışığı sönmüyor ve öğretmenlere tıklayınca sac stili alamıosunuz bbende öle en azından zaten bunu en fazla ne kadar yanlıs eklemiş olabilirim ki yanı benlik bi durum değil milasmt2deki gibi 1 kere acilsa ve skill alinca köyde öğretmenler yanıp sönmese süper olur hocam
Mesela 5 lvde cikior 6 7 8 leveldede cikiyor yanı söle ornek veriyim 5 level oldunuz hızlıca 6 oldunuz 2 kere cikmis oluyor 2 kere tikliosunuz mecburen
Onun harici bu yontemle skill aldıgınız için öğretmenlerin ışığı sönmüyor ve öğretmenlere tıklayınca sac stili alamıosunuz bbende öle en azından zaten bunu en fazla ne kadar yanlıs eklemiş olabilirim ki yanı benlik bi durum değil milasmt2deki gibi 1 kere acilsa ve skill alinca köyde öğretmenler yanıp sönmese süper olur hocam
Sende bir sıkıntı var 10 kez öyle oldu bana ve 1 kez geldi lütfen baltalama güzelim sistemi kendi sorunlarına yönelSistem cok güzel eline saglık hocam ama bu sekilde kullanılması iyi degil sorunları var
sayfadan
Sende bir sıkıntı var 10 kez öyle oldu bana ve 1 kez geldi lütfen baltalama güzelim sistemi kendi sorunlarına yönel
Böyle bir sistemde istesemde sıkıntılı ekleyemem dostum bu sistem yüklü bi kac serverede girdim
Şimdi git yeni bi çar aç o çar 8 level olana kadar cikan ekrana tıklama ondan sonra Bedensel beceriyi seç 3 kere seçtirecek sana denemeden ne yorum atıyosun bilader o dedigin mümkün değil video at sana özür diliyim senden ne istiosan yapayım gerekiyosa.
Al
Akşam video linkini buralarda süründüreceğim iyi forumlarBöyle bir sistemde istesemde sıkıntılı ekleyemem dostum bu sistem yüklü bi kac serverede girdim
Şimdi git yeni bi çar aç o çar 8 level olana kadar cikan ekrana tıklama ondan sonra Bedensel beceriyi seç 3 kere seçtirecek sana denemeden ne yorum atıyosun bilader o dedigin mümkün değil video at sana özür diliyim senden ne istiosan yapayım gerekiyosa.
Al
Akşam video linkini buralarda süründüreceğim iyi forumlar
Noldu ötüyodun ? nerde video
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)