Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

[Python] - Gelişmiş Beceri Seçme Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VINCHENZOO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 131
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Noldu ötüyodun ? nerde video
Öncelikle insanları küfüre sürükleyecek sözler söyleme güzelim sistemin altına , akşam denedim fakat yoğundum video çekemedim, bu akşam çekeceğim , 5 lv de gelen ekranı 10 lvl e kadar kapatmadım sonra zihinseli seçtim sorunsuz geldi becerilerim.

buyrun , HASAN FİDAN SİSTEMLERİ SORUNSUZDUR BUNU LÜTFEN BEYNİNİZE ZIPTA EDİN , İYİ FORUMLAR İYİ OYUNLAR

Ben hala inanmıyorum cünkü o kadar inceledim yanlış eklememden dolayı doğabilecek bir fonksiyon dahi yokki bu sistemde. Başka sistemi kullananlarda yorum atsın

Benim sorunum şu belki yanlıs anladınız

ben 10 level olursam 5 kere o ekran cikiyor ilk tiklamamda skili alsa bile diğer 4 tanesine vazgeç falan demem gerekiyor sorun budur

Ben hala inanmıyorum cünkü o kadar inceledim yanlış eklememden dolayı doğabilecek bir fonksiyon dahi yokki bu sistemde. Başka sistemi kullananlarda yorum atsın

ben 10 level olursam 5 kere o ekran cikiyor ilk tiklamamda skili alsa bile diğer 4 tanesine vazgeç falan demem gerekiyor sorun budur
bak kardeşim sorun şu ki sistemi sorunlu bulmandı. bi fonksiyon da sorun yoktur belki eklediğin . filesinde vs sıkıntı vardır.

Konuyu uzatmamalısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri