melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

AtilganWeb Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sentinel19778856
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Konular
6
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 9 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
25
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yaklaşık 15-16Gün önce sunucumun sıfırlanmasını istemiştim ardından serverin sitesni bağlanmamya başlamıştı skypeden yazdım ticket açın yeni panel şifresi isteyin dediler

http://i.hizliresim.com/408BWG.png

Ardından ticket attım yanıt verdiler yanıtlarından 10dakika geçmeden sunucu ip mi attım ve o gündür hem skypeden hem destekden yazıyorum hiçbir cevap yok

http://i.hizliresim.com/9GEJ3N.png
Ve bugünde skypede online dilar yazdım hala yanıt yok...

Üstelik kurdukları files hatayla doluydu boşver dedik yeni files aradık düzeltmeye çalıştık,başka fileslerin çoğunda hata verdi çoğuda sunucu kaynaklı sunucu birkaz keç kitlendi 1seferlik vs. dediler eyvallah dedik hepsinde yaklaşık sunucumun 10 gününü çöp ettiler ki ben sıfırlama istediğimde bile 3 gün bekletmişlerdi 10gündende fazla sayılır,sunucumun süresi uzatılmadığı taktirde gerekli yerlere şikayet edeceğim.

@atilganwebtr;
24saat içerisinde açıklama yapınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:
herifler ya,üstelik facebook sayfalarınıda kapatmışlar bulamadım bari sunucu taşıncak önceden e posta ile bilgilendirin insanları ve onuda geçtim Bu konumdan sonra dün bu herifler benim adıma 09.09.2016 da kesilmesi olan faturamı dün bu konuyu açtıktan birkaç saat veya dakika göremiyorum onu fatura kesmişler ve ÖDENMEDİ olarak gözüküyor herifler son ödeme tarihinide 9u olarak göstermişler ama şuan hizmet olarak 2tane gösteriyorlar 1i ödenmemiş napıcanız konu yüzünden sunucumumu kapıcanız?

Moderatör tarafında düzenlendi:
3.Firma,müşteri ve görevli hariç kimse konulara yorum atamaz.
Konu altından firma ve müşteri harici kimse cevap yazmasın.

Firma verilen sürede açıklama yapmadığından rank alım işlemleri başlatıldı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri