Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

MaviRuh Files Version V1.2 | ALT YAPI = ProGamer = | (Saltanat Tipi Server Files)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mavi Ruh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 71
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Files Konusu Kapatılsın Güncellenince Açılsın mı ?

• Evet

• Hayır

• Konu Açık Kalsın Güncellenince Kapatılsın Yeni Konuda Belirtilsin.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamun Aleyküm Beyler Ben Serveri Kuruyorum ben giriyorum ama başkaları giremiyor portları acılyıroum giriş islemi yapılyor diyor adamlarda karakteri seciyorlar ana menuye atıyor yukleme yapmadan nerde yanlış yapıyorum çoook açilll mesaj atın doslar şimdien teşşekür ederim...

Selamun Aleyküm Beyler Ben Serveri Kuruyorum ben giriyorum ama başkaları giremiyor portları acılyıroum giriş islemi yapılyor diyor adamlarda karakteri seciyorlar ana menuye atıyor yukleme yapmadan nerde yanlış yapıyorum çoook açilll mesaj atın doslar şimdien teşşekür ederim...

Kardesim O Filesimden Kaynaklanmıyor Buraya Yorum Atma Konu Aç Pvp Soru-Cevapta Rica Etsem ?

sabit iple giremezler vps almalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri