Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Teşşekürler
Değerli Yorumun İçin Ben Teşekkür Ederim. İşine Yaradıysa Ne Mutlu Bana
Selamun Aleyküm Beyler Ben Serveri Kuruyorum ben giriyorum ama başkaları giremiyor portları acılyıroum giriş islemi yapılyor diyor adamlarda karakteri seciyorlar ana menuye atıyor yukleme yapmadan nerde yanlış yapıyorum çoook açilll mesaj atın doslar şimdien teşşekür ederim...
Selamun Aleyküm Beyler Ben Serveri Kuruyorum ben giriyorum ama başkaları giremiyor portları acılyıroum giriş islemi yapılyor diyor adamlarda karakteri seciyorlar ana menuye atıyor yukleme yapmadan nerde yanlış yapıyorum çoook açilll mesaj atın doslar şimdien teşşekür ederim...
Kardesim O Filesimden Kaynaklanmıyor Buraya Yorum Atma Konu Aç Pvp Soru-Cevapta Rica Etsem ?
sabit iple giremezler vps almalısın.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)