HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
coğunlukla yeni yamalaran sonra oldu bu sorun hesabım hicbir yere ışınlanmıyo cardan atıyo sonra bida girmiyo
3 gündür giremiyorum cuma günü birşey yapmıştınız o zmn carıma girebiliyordum yardım ederseniz teşekkürler
3 gündür giremiyorum cuma günü birşey yapmıştınız o zmn carıma girebiliyordum yardım ederseniz teşekkürler
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
bu sorun böyle devam ederse oyun sonu yapabilirim 4 senelik emeğim boşa gitmiş olacak
Sorun bizim tarafımızdan kaynaklanmıyor.
Oyun nicklerim Keith- KroSura12 DreamNaNa
Bahsettiğiniz karakterlere giriş yapabiliyoruz, test amaçlı oyundaki tüm haritalara ışınlandık karakteri 30 dakika boyunca oyunda pazar alanında afk bıraktık ne oyundan düşme ne de herhangi bir hatayla karşılaştık.
Bu durumda sizin için en uygunu oyun sonu yapmanız olacaktır.
bu sorun böyle devam ederse oyun sonu yapabilirim 4 senelik emeğim boşa gitmiş olacak
Sorun bizim tarafımızdan kaynaklanmıyor.
Oyun nicklerim Keith- KroSura12 DreamNaNa
Bahsettiğiniz karakterlere giriş yapabiliyoruz, test amaçlı oyundaki tüm haritalara ışınlandık karakteri 30 dakika boyunca oyunda pazar alanında afk bıraktık ne oyundan düşme ne de herhangi bir hatayla karşılaştık.
Bu durumda sizin için en uygunu oyun sonu yapmanız olacaktır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)