Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Bana Seni Seviyorum Deme Evlen Benimle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crypted
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 318

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arka Kapak Bilgisi
Erkek “Seviyorum” der, adam sevdiği kadının tuzlu kahvesini içer. Hayatta birçok kez haksızlığa uğrarız. Lakin öldüreceğini sandığımız hiçbir acıda yılmayız… Herkesin bir hikâyesi vardı. Kimi dile getirmedi acıyan yanlarını. Oturup kâğıda döktü acılarını. Kimi yalnızca sustu, içine ata ata doldu taştı… Yine de tek kelime edemedi. Hayat kimine sevebileceği nice kalpler sundu, kimse sevemedi. Elbet benim de dile getiremediğim acılarım var. Anlatmak istesem, anlatılmaz… Zaten bazı acılar dile getirilemez. Getirilmek istense de kelimeler yetmez… Dilinden seni seviyorum eksik olmayan insanlar zaten sevemez. Aşk hissettirmektir, emektir, bunu kimse bilmez. Dil “seviyorum” dese de, her yürek sevemez.

Kitap Özeti
Bana Seni Seviyorum Deme Evlen Benimle Miraç Çağrı Aktaş
Son zamanların en beğenilen ve okunan yazarlarından biri olan Miraç Çağrı Aktaş Bana Seni Seviyorum Deme serisine kaldığı yerden devam ediyor ve Bana Seni Seviyorum Deme Evlen Benimle ile bu kez işi evlilik boyutuna getiriyor.

Bana Seni Seviyorum Deme Evlen Benimle kitabı son zamanlarda moda olan kadın erkek ilişkilerine kadınların gözünden eğlenceli bir şekilde ele alan eserlerden bir tanesi.

Romantik deneme türündeki kitapta Miraç Çağrı Aktaş bir kez daha erkek ile adam arasındaki farklı ve sözlerden daha çok yapılanların anlamlı olduğunu vurguluyor ama bu kez işi evlenme boyutunda anlatıyor.

Kitabın Yazarı: Miraç Çağrı Aktaş
Yayınevi: Olimpos Yayınları

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri