- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
whmcs müşteri logunu
video çekerek
her sayfayı f5 yap ve videosunu gönder
lütfen ismimide gösterin
Lib dosyası eksik olduğu için server açamadığınızı filesin bozuk olduğunu idda etmiştiniz hatırladım. Lib dosyalarını attıktan sonra server'a alpemix aracılığıyla bağlandığınızı ve bu şekilde giriş yaptığımızı hatırlıyorum. hatırladığım kadarıyla 45 tl ödeme yapmıştınız ve kdv düşüp iade yapacağımı söylemiştim. Banka hesap bilgilerini yeni bir ticket oluşturup bu ticketin ödeme bildirimi halinde atılması ve banka bilgilerinin
Alıcı :
IBAN :
Hesap NO :
Şube Kod :
Banka Adı :
Şeklinde yollarsanız havale/eft ile gönderim yapılacaktır. Eft olması durumunda ise p.tesi banka mesai saatleri içerisinde hesabınıza düşecektir.
- Konular
- 12,227
- Online süresi
- 5h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 3,165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 577
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
@53cagri53; Firmanızın geri ödeme yapabilmesi için sizden istediği bilgileri veriniz.Sonrasında konuya geri dönüş yaparak durumla ilgili cevabınızı bekliyorum.Lib dosyası eksik olduğu için server açamadığınızı filesin bozuk olduğunu idda etmiştiniz hatırladım. Lib dosyalarını attıktan sonra server'a alpemix aracılığıyla bağlandığınızı ve bu şekilde giriş yaptığımızı hatırlıyorum. hatırladığım kadarıyla 45 tl ödeme yapmıştınız ve kdv düşüp iade yapacağımı söylemiştim. Banka hesap bilgilerini yeni bir ticket oluşturup bu ticketin ödeme bildirimi halinde atılması ve banka bilgilerinin
Alıcı :
IBAN :
Hesap NO :
Şube Kod :
Banka Adı :
Şeklinde yollarsanız havale/eft ile gönderim yapılacaktır. Eft olması durumunda ise p.tesi banka mesai saatleri içerisinde hesabınıza düşecektir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 335
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 411
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 205
- MmoLira
- 1,083
- DevLira
- 48
hocam metin2 tc nin filesine yeni geçiş yapacağımızı söylediniz
lib falan konusu geçmedi filesı bana kurdunuz olmadı her neyse ben ödeme 30 tllik yaptım
45 tl değil
lib falan konusu geçmedi filesı bana kurdunuz olmadı her neyse ben ödeme 30 tllik yaptım
45 tl değil
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
hocam metin2 tc nin filesine yeni geçiş yapacağımızı söylediniz
45 tl değil
- KDV Hariç Tutar: 25.42 TL
- KDV (%18): 4.58 TL
- KDV Dahil Tutar: 30.00 TL
- 25.42 Tutarında geri iade yapılacaktır. Yolladığınız hesaba eft geçilecektir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)