-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Michael Phelps: Havuzda işiyorum-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 61

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[h=4]Phelps'in Wall Street Journal'a "Herkesin havuzda işediğini düşünüyorum. Yüzücüler için normal. Eğer iki saat havuzdaysak, genellikle işemek için dışarı çıkmıyoruz" dediği ortaya çıktı.[/h]

Rio Olimpiyat Oyunları[FONT=&quot]’nı bir gümüş ve beş altın madalya ile tamamlayan ABD’li yüzücü [/FONT]Phelps[FONT=&quot]’in, başarısının sırrı olan uzun antrenmanlar sırasında havuzdan çıkıp tuvalete gitmediğini itiraf ettiği bir röportajı ortaya çıktı.[/FONT]

[FONT=&quot]The Independent’ın arşivden çıkardığı 2012 tarihli bir röportaja göre, ABD’li rekortmen yüzücü[/FONT] Michael Phelps[FONT=&quot]’e bir diğer ABD'li olimpik yüzücü[/FONT] Ryan Lochte[FONT=&quot]’un “Ara sıra havuza işiyorum” sözleri hatırlatılmıştı.[/FONT]

[FONT=&quot]Phelps, Wall Street Journal’ın bu hatırlatmasına şu sözlerle yanıt vermişti: “Herkesin havuzda işediğini düşünüyorum. Bu yüzücüler için normal bir durum. İki saat boyunca havuzdaysak, genellikle işemek için dışarı çıkmıyoruz.”[/FONT]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri