HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kardeş daha siz bizi tanımadınız sanırım hatırlatırım adam olacaksınız

Tebrikler kardeşim :smile:
Bir daha vs ortasında kaçmamayı öğren canım

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Tebrikler. Attınız fotoğrafta skor ve tebrikler mesajını göröyoruz fakat, Ne tarih ne saat vs yi ne zaman attığınızı göremiyoruz 1 ay ? 2 Ay ? 3 Ay bilemiyoruz. Son vs lerde görüldüğü gibi yendiğiniz pek adam göremedik. Geçmişten sakladığınız fotoğraflarla övünmek
Tebrikler. Attınız fotoğrafta skor ve tebrikler mesajını göröyoruz fakat, Ne tarih ne saat vs yi ne zaman attığınızı göremiyoruz 1 ay ? 2 Ay ? 3 Ay bilemiyoruz. Son vs lerde görüldüğü gibi yendiğiniz pek adam göremedik. Geçmişten sakladığınız fotoğraflarla övünmek![]()
geçmişten kalan konuları saat başı güncellemek gibi mi kardeş boş eleştiri gizli hayranlıktır yani gereksiz yorum atma bizim konulara
Hep ön yargılı yaklaşıyorsun ben senin kimi aldığına karışmadım ki rakibim olarak görmüyorum dediğin loncayı kesmek için kalabalık olmayan loncana ordan burdan adam topluyorsun rakibin olarak görmediğin kişileri niye kesmek için bu tür bişey yapıyorsun demek istedim1 saat kaçma kısmına gelirsek karşımızda toplama ve kalabalık bir lonca olduğu için ve sayımızda az olduğu için haliyle toplanmak için map değiştirdik siz bunu kaçma olarak algılamışsınız
Ma
haklısın bizim lonca sizin lonca gibi toplama
sizinki [PHANTOMS-QUEN-APLOUSE -KIZILKURT VB.] bizim lonca [LANNİSTER-SCOUTS]
Tebrikler. Attınız fotoğrafta skor ve tebrikler mesajını göröyoruz fakat, Ne tarih ne saat vs yi ne zaman attığınızı göremiyoruz 1 ay ? 2 Ay ? 3 Ay bilemiyoruz. Son vs lerde görüldüğü gibi yendiğiniz pek adam göremedik. Geçmişten sakladığınız fotoğraflarla övünmek 

Tebrikler. Attınız fotoğrafta skor ve tebrikler mesajını göröyoruz fakat, Ne tarih ne saat vs yi ne zaman attığınızı göremiyoruz 1 ay ? 2 Ay ? 3 Ay bilemiyoruz. Son vs lerde görüldüğü gibi yendiğiniz pek adam göremedik. Geçmişten sakladığınız fotoğraflarla övünmek![]()
geçmişten kalan konuları saat başı güncellemek gibi mi kardeş boş eleştiri gizli hayranlıktır yani gereksiz yorum atma bizim konulara

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)