HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yönetim üyesi dediginiz arkadaş oyunda ona buna kufur edıyor burdada durust terbıyelı ınsan modelı oynuyor
Öyle bir durum var ise lütfen video şeklinde ss atın desteğe. Oradan adminler ilgilenecektir.
Bak şimdi birazdan ne olacak XDyönetim üyesi dediginiz arkadaş oyunda ona buna kufur edıyor burdada durust terbıyelı ınsan modelı oynuyor
Turkmmo Flood Engelleme
sen önce şu liseli ergen tavırlarından bi kurtul2.cisi sana şımarma dıye mesaj atılmış mutlu olma
![]()
Öyle bir durum var ise lütfen video şeklinde ss atın. Gerekeni yaparız.
atarız kardeşim sen yeterki iste böyle insanların oyunda önüne gelene afra tavra yapıp ezmeye calısıpta foruma gelıp arkadaş kardeş yok bılmem ne dıyıpte masum ınsan modelıne gırmesı gercekten uzucu bır durum iyi forumlar
yönetim üyesi dediginiz arkadaş oyunda ona buna kufur edıyor burdada durust terbıyelı ınsan modelı oynuyor
Video şeklinde ss bekliyoruz birdaha iftira kanıtlı konuş kesinlikle böyle birşey yapmadım ne küfürü etmişim

Bak şimdi birazdan ne olacak XD
tehdit mi ediyorsun ?
Turkmmo Flood Engelleme
Video şeklinde ss bekliyoruz birdaha iftira kanıtlı konuş kesinlikle böyle birşey yapmadım ne küfürü etmişim![]()
yav kardeş işine bak hadi kötü konuşmak istemiyorum hadi iyi forumlar ...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)