HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kostumlerin suan atarılmasını gerektiricek bir durum yok bence erkek kostumu olan kız ve kız kostumu olan erkek yapabiliyor nasılsa. sizin dediğiniz olay gelirse marketten alınan kostumlere eklenmemesi gerekir aksi takdirde piyasa için kötü olur
Öncelikle bu konuyu açmak tamamen çok güzel birşey . Öncelikle anlından öpüyorum . Sevgili kardeşim güzel konuya değinmişsin . Benimde aklımda böyle bir konu açmak var idi sen benden hızlı davranmışsın . Dediğin gibi maymun gibi şebek gibi oluyor çarlar haklısın . Selamın aleyküm .
Aleyküm Selam, inşallah sesimizi duyacaklar

Turkmmo Flood Engelleme
kostumlerin suan atarılmasını gerektiricek bir durum yok bence erkek kostumu olan kız ve kız kostumu olan erkek yapabiliyor nasılsa. sizin dediğiniz olay gelirse marketten alınan kostumlere eklenmemesi gerekir aksi takdirde piyasa için kötü olur
Kardeşim neden eklenmesin eklenir. Misal ben Tavşan kulağı takıyorum 15 büyü olduğu için boş bi mohikan alırım kardeşim 15 büyüyü mohikana aktarırım mohikanı takarım

Aleyküm Selam, inşallah sesimizi duyacaklar
Turkmmo Flood Engelleme
Kardeşim neden eklenmesin eklenir. Misal ben Tavşan kulağı takıyorum 15 büyü olduğu için boş bi mohikan alırım kardeşim 15 büyüyü mohikana aktarırım mohikanı takarım![]()
Böyle bir sistemi yapmanın pek kolay olmadıgını düşünüyorum ha yapıldı diyelim de 2 ye ayırmak biraz daha zor olabilir (3k ayrı normal ayrı diye) daha önce böyle bi sistem gelicekti oyuna zaten fakat stabil calışmadığı için getirilmedi böyle birşey gelirse çok fazla açığı olabilir diğer oyuncular bundan yararlanmak istiyebilir ben şahsen oyunda haksız kazanç olmasını istemem
Akıllı bir oyuncu efsun aktarımında efsunu çöl vs aktarırdı o zaman !
Çaça aktarımda üstüne efsun attığımız kostumün bütün efsunları gitcek 15 kılıç 5-5 kostumu çöle atınca 2500 Hp gidecek diğerinin efsunu geçecek şekilde sadece

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)