Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar , Benim burda istediğim şey Kostümlerdeki efsunları farklı kostume aktarmak trde var bu istense bu pvpdede yapılabilir.Sırf 15 Büyü başlık takıcaz diye maymuna dönüyoz Kostum efsun Aktarımı gelsin 

çok iyi olur guzel onerı edit oranlarıda aktarılsa zırha falan cok güzel olurduMerhaba arkadaşlar , Benim burda istediğim şey Kostümlerdeki efsunları farklı kostume aktarmak trde var bu istense bu pvpdede yapılabilir.Sırf 15 Büyü başlık takıcaz diye maymuna dönüyoz Kostum efsun Aktarımı gelsin![]()

çok iyi olur guzel onerı edit oranlarıda aktarılsa zırha falan cok güzel olurdu![]()
o zırh silah vs işi yaşta olmazda Kostum işi olablir bence mantıklıda yani maymun gibi gezioyz ortada sağlam olcaz diye
giderim Salsa Kıyafeti alırım aktarırım 15 kılıcı çokta şekil çokta sağlam olur

aynen güzel olur umarım geliro zırh silah vs işi yaşta olmazda Kostum işi olablir bence mantıklıda yani maymun gibi gezioyz ortada sağlam olcaz diye![]()
giderim Salsa Kıyafeti alırım aktarırım 15 kılıcı çokta şekil çokta sağlam olur![]()
Merhaba arkadaşlar , Benim burda istediğim şey Kostümlerdeki efsunları farklı kostume aktarmak trde var bu istense bu pvpdede yapılabilir.Sırf 15 Büyü başlık takıcaz diye maymuna dönüyoz Kostum efsun Aktarımı gelsin![]()
Öncelikle bu konuyu açmak tamamen çok güzel birşey . Öncelikle anlından öpüyorum . Sevgili kardeşim güzel konuya değinmişsin . Benimde aklımda böyle bir konu açmak var idi sen benden hızlı davranmışsın . Dediğin gibi maymun gibi şebek gibi oluyor çarlar haklısın . Selamın aleyküm .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)