- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar , Benim burda istediğim şey Kostümlerdeki efsunları farklı kostume aktarmak trde var bu istense bu pvpdede yapılabilir.Sırf 15 Büyü başlık takıcaz diye maymuna dönüyoz Kostum efsun Aktarımı gelsin 

- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
çok iyi olur guzel onerı edit oranlarıda aktarılsa zırha falan cok güzel olurduMerhaba arkadaşlar , Benim burda istediğim şey Kostümlerdeki efsunları farklı kostume aktarmak trde var bu istense bu pvpdede yapılabilir.Sırf 15 Büyü başlık takıcaz diye maymuna dönüyoz Kostum efsun Aktarımı gelsin![]()

- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
çok iyi olur guzel onerı edit oranlarıda aktarılsa zırha falan cok güzel olurdu![]()
o zırh silah vs işi yaşta olmazda Kostum işi olablir bence mantıklıda yani maymun gibi gezioyz ortada sağlam olcaz diye
giderim Salsa Kıyafeti alırım aktarırım 15 kılıcı çokta şekil çokta sağlam olur

- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
aynen güzel olur umarım geliro zırh silah vs işi yaşta olmazda Kostum işi olablir bence mantıklıda yani maymun gibi gezioyz ortada sağlam olcaz diye![]()
giderim Salsa Kıyafeti alırım aktarırım 15 kılıcı çokta şekil çokta sağlam olur![]()
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Merhaba arkadaşlar , Benim burda istediğim şey Kostümlerdeki efsunları farklı kostume aktarmak trde var bu istense bu pvpdede yapılabilir.Sırf 15 Büyü başlık takıcaz diye maymuna dönüyoz Kostum efsun Aktarımı gelsin![]()
Öncelikle bu konuyu açmak tamamen çok güzel birşey . Öncelikle anlından öpüyorum . Sevgili kardeşim güzel konuya değinmişsin . Benimde aklımda böyle bir konu açmak var idi sen benden hızlı davranmışsın . Dediğin gibi maymun gibi şebek gibi oluyor çarlar haklısın . Selamın aleyküm .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)