Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba sayın @Shorty; Bu hata yuzunden benım gece : 04:15 civari Tengum ve kostumum kayboldu derken benım hatam bı nebze oyunun hatası . - hanı sız bunu hata olarak gormeyebılırsınız ama olay şöyle oluyor. sımdı Benım gece' gunduz para kastıgım bır hesap vardı - nicki : Jiclet 69 lv olmustu daha sonra dedım ki 69 lv oldu barı 30.000 yapıyım . odulu alıp karakterı sıleyım .daha sonra 30 bın yaptım gece odulu aldım tum ıtemlerı cıkarıp depoya attım karakterı sildim. hanı herseyı kontrol ettım hesap dıstan bakınca boş gozukuyordu . HANI SEN SIMDI DICEKSIN KI Senın hatan - tamam benım hatam fakat onerı olarak Sız bu envanter acıldıgında kostum yerıne tıklamamız gerekmesın ? envanter acıldıgında yan sekmede kostum ve baslık bolumude acılsın ? gozuksun yanı ? tıklamak gerekmesın ? Heves kactı bır kere saatte 12 t kasacaz dıye 600 t lık ıtem gıttı ? Bu olay yuzunden Daha ugrasmam pıdge'de bu para olayı ıle Buraya konu acmamın nedenı baskalarınında basına gelmesın ki soğumasınlar . Pidge'de ben gıbı bır cok gece gunduz ugrasan bıseyler yapmaya calısan Insanlar var . Ben normalde keith oyuncusuyum fakat orada Canavar setım oldugu ıcın orada Para kasıp krıstal Aktarımı ıle tıcaret yapıyordum . Keithde değerlendırıyordum . Fakat artık bu olaydan sonra eskısı gıbı olacagını sanmıyorum . Bu konu ıle ılgılenılırse sevınırım .baskalarınında basına gelmesın . tesekurler . ıyı forumlar . Ufak bi not : Seti zaten satılığa cıkartmıştım . Sebebi iş durumlarıydı bu olayın olması daha cok şartları zorlastırdı haftalar oncesınden hatta konusunu açmıştım. Burada Mevcut : http://www.turkmmo.com/market-pidge-elym2/3471091-canavar-set-tam-bir-para-makinasi.html