romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Potsuz Vs Sistemi[C++&PYTHON]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blackdragonx61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 186
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

"eklenmiyor,bozuk, mis gibi kuşağı niye kaldırayım senin siteminini niye ekliyeyim" bunlar baltalama oluyor . çalıştığı halde eklenmiyor bozuk diyor. hiç soru soruyormuş gibi durmuyor bence

Bence senin müdahale etmen gerekmez senin burdaki görevin çalışıyormu diye kontrol etmek calısmıyorsa konuyu kapatmak veya uyarmak . Konuda üyeleri azarlıyamazsın yani modsun diyerekten Bunu yapabilcegin gerektirmez. Kuralları okumanı öneririm.

1.si Sen bana karısamazsın burası bir forum ekleyemessek yardım eder ekleriz konudakı yazıları oku dün geceden beri hataları söylüyorum güncelliyor daha bugun gelip sen benim işime karışamazsın.

2. Kuşağı kaldır diye kendisi dedi birşey bilmeden konuşamazsın ilk oku sonra yaz

3.Burası bir forum yani tartışmada olacak birşey paylasma hevesde bırakacaksınız sanki sanacaksınız devlet dairesi

4.İLK ÖNCE ADMİN OLMAYI OGRENMİŞSİN Bİ SİTENİZ VAR .COM DİYE :QWEQWEWQE İNSAN OLMAYI OGRENMEYE DAVET EDİYORUM.
dXqZQX.png

Ben sende kuşakyok zannediyordum ordaki koddan kaldır demek istedim konuyu kirletme artık

Ben sende kuşakyok zannediyordum ordaki koddan kaldır demek istedim konuyu kirletme artık
Konuyu güncellediğiniz için sistemi en baştan kurup deneyeyim dedim fakat yine build işlemi sırasında sorunla karşı karşıya kaldım.
Hata Ekranı;

0y2nj9.png

Hata Dosyaları;

Musaitseniz skype bekliyorum.

tşkler paylaşım için hoş gözüküyor, Allah yardım etsin inşAllah en kısa zamanda düzelir

Allah yardımcınız olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri