- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
"eklenmiyor,bozuk, mis gibi kuşağı niye kaldırayım senin siteminini niye ekliyeyim" bunlar baltalama oluyor . çalıştığı halde eklenmiyor bozuk diyor. hiç soru soruyormuş gibi durmuyor bence
Bence senin müdahale etmen gerekmez senin burdaki görevin çalışıyormu diye kontrol etmek calısmıyorsa konuyu kapatmak veya uyarmak . Konuda üyeleri azarlıyamazsın yani modsun diyerekten Bunu yapabilcegin gerektirmez. Kuralları okumanı öneririm.
- Konular
- 95
- Reaksiyon Skoru
- 719
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- 67
- DevLira
- 0
1.si Sen bana karısamazsın burası bir forum ekleyemessek yardım eder ekleriz konudakı yazıları oku dün geceden beri hataları söylüyorum güncelliyor daha bugun gelip sen benim işime karışamazsın.
2. Kuşağı kaldır diye kendisi dedi birşey bilmeden konuşamazsın ilk oku sonra yaz
3.Burası bir forum yani tartışmada olacak birşey paylasma hevesde bırakacaksınız sanki sanacaksınız devlet dairesi
4.İLK ÖNCE ADMİN OLMAYI OGRENMİŞSİN Bİ SİTENİZ VAR .COM DİYE :QWEQWEWQE İNSAN OLMAYI OGRENMEYE DAVET EDİYORUM.
![]()
Ben sende kuşakyok zannediyordum ordaki koddan kaldır demek istedim konuyu kirletme artık
- Konular
- 86
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 202
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 149
- MmoLira
- 1,027
- DevLira
- 3
Konuyu güncellediğiniz için sistemi en baştan kurup deneyeyim dedim fakat yine build işlemi sırasında sorunla karşı karşıya kaldım.Ben sende kuşakyok zannediyordum ordaki koddan kaldır demek istedim konuyu kirletme artık
Hata Ekranı;
Hata Dosyaları;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Musaitseniz skype bekliyorum.
- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
tşkler paylaşım için hoş gözüküyor, Allah yardım etsin inşAllah en kısa zamanda düzelir
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)