HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
süper mod olmuşşun kardeşim hayırlı olsun geri döndüm ama metin 2'ye değil metin 2 ile işimi tamamen bitirdim yeni bi script kodladım sıfır bi metin 2 scripti market destek oyun sitesi hepsi bir ara'da yakında satışa çıkarıcam ama satabilir miyim bilmiyorum mağlum milletBirileri geri dönmüş![]()
mhms wmcp'den vazgeçemiyor
görmek istersen
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Teşekkür ederim Mustafa olduk iştesüper mod olmuşşun kardeşim hayırlı olsun geri döndüm ama metin 2'ye değil metin 2 ile işimi tamamen bitirdim yeni bi script kodladım sıfır bi metin 2 scripti market destek oyun sitesi hepsi bir ara'da yakında satışa çıkarıcam ama satabilir miyim bilmiyorum mağlum milletmhms wmcp'den vazgeçemiyor
![]()
görmek istersen
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bir ara müsait olduğunda script in yönmetim panelinide incelemek isterim tasarımda gayet hoş olmuş eline sağlık 
linkler güncellendi halbuki açılması lazım serverinfo düzenledinmiSa kardeşim Files 92. Mysql 5.5 kurdum ama oyun acılmıyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)