HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
teşekkürler serverinfo nerde onuda söylerseniz iyi olucakLinkler güncellendi. Tekrar deniyip bakabilirsin.
serverinfo'yu açmana gerek yok lib klasörü içindeki arc klasörüne girerek ip adresini title başlık kısmını ve server ismi kısmını ordan düzenliyebilirsin ama yok ben sabit yapıcam diyosan root dosyasını açarak ordan ulaşabilirsin.teşekkürler serverinfo nerde onuda söylerseniz iyi olucak
Paylaşmış olduğunuz full packta lib klasöürü yok?serverinfo'yu açmana gerek yok lib klasörü içindeki arc klasörüne girerek ip adresini title başlık kısmını ve server ismi kısmını ordan düzenliyebilirsin ama yok ben sabit yapıcam diyosan root dosyasını açarak ordan ulaşabilirsin.
Güncellemiş olduğumu indir direk link atayım istersenPaylaşmış olduğunuz full packta lib klasöürü yok?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
az önce indirdim fakat içinde pack-temp-upload klasörü var özel olarak atma şansınız varmı bendemi inmedi acaba dicemde saçma olurGüncellemiş olduğumu indir direk link atayım istersenLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)