Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Orta Emek Server Files;

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arcface
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 200
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ZYRl1G.jpg

Dostum Ch düsmesi Var oyunda barları Al para sınırı 2 t yap Sonra onu markete Sat Tak Ch düsüyor Hadi hayırlı olsun :D

Dostum Ch düsmesi Var oyunda barları Al para sınırı 2 t yap Sonra onu markete Sat Tak Ch düsüyor Hadi hayırlı olsun :D
orjinal hali ile dene ekleme yaptıysan öyle deniyor isen normal bişey bilmediğin difleri okutmamalısın sadece diff de değil belki sql üzerinde ekleme yada değişiklik yaptın herşey olabilir sorunun tekrar verdir o ch nin syser ve log döküntüsünü at bakalım neymiş sorun bakarım

orjinal hali ile dene ekleme yaptıysan öyle deniyor isen normal bişey bilmediğin difleri okutmamalısın sadece diff de değil belki sql üzerinde ekleme yada değişiklik yaptın herşey olabilir sorunun tekrar verdir o ch nin syser ve log döküntüsünü at bakalım neymiş sorun bakarım

Oyuna Hic bisey eklemedim Direk Denedim 750 m lik barı Al Markete sat envanterinde 2 t para olsun Sonra Düsüyormu gör.

Oyuna Hic bisey eklemedim Direk Denedim 750 m lik barı Al Markete sat envanterinde 2 t para olsun Sonra Düsüyormu gör.
syser at bana sorun ne bakıp çözeyim benim kurup deneme şansım yok şuan sen chyi attır syser söyle bana cözeyim lua yüzünden olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri