HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dostum Ch düsmesi Var oyunda barları Al para sınırı 2 t yap Sonra onu markete Sat Tak Ch düsüyor Hadi hayırlı olsun 

orjinal hali ile dene ekleme yaptıysan öyle deniyor isen normal bişey bilmediğin difleri okutmamalısın sadece diff de değil belki sql üzerinde ekleme yada değişiklik yaptın herşey olabilir sorunun tekrar verdir o ch nin syser ve log döküntüsünü at bakalım neymiş sorun bakarımDostum Ch düsmesi Var oyunda barları Al para sınırı 2 t yap Sonra onu markete Sat Tak Ch düsüyor Hadi hayırlı olsun![]()
orjinal hali ile dene ekleme yaptıysan öyle deniyor isen normal bişey bilmediğin difleri okutmamalısın sadece diff de değil belki sql üzerinde ekleme yada değişiklik yaptın herşey olabilir sorunun tekrar verdir o ch nin syser ve log döküntüsünü at bakalım neymiş sorun bakarım
Oyuna Hic bisey eklemedim Direk Denedim 750 m lik barı Al Markete sat envanterinde 2 t para olsun Sonra Düsüyormu gör.
syser at bana sorun ne bakıp çözeyim benim kurup deneme şansım yok şuan sen chyi attır syser söyle bana cözeyim lua yüzünden olabilirOyuna Hic bisey eklemedim Direk Denedim 750 m lik barı Al Markete sat envanterinde 2 t para olsun Sonra Düsüyormu gör.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)